Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Amadeus Flex Pricer υιοθέτησε και η British Airways

Το Amadeus Flex Pricer υιοθέτησε και η British Airways

Το Amadeus Flex Pricer για την ενίσχυση των κρατήσεων της στα δρομολόγια πτήσεων με ανταπόκριση μέσω της ιστοσελίδας www.ba.com υιοθέτησε η British Airways, όπως ανακοίνωσε η εταιρία τεχνολογικών λύσεων και […]

Το Amadeus Flex Pricer για την ενίσχυση των κρατήσεων της στα δρομολόγια πτήσεων με ανταπόκριση μέσω της ιστοσελίδας www.ba.com υιοθέτησε η British Airways, όπως ανακοίνωσε η εταιρία τεχνολογικών λύσεων και διανομής<...>για την τουριστική και ταξιδιωτική βιομηχανία Amadeus.

Η British Airways υπέγραψε τριετή συμφωνία με την Amadeus μετά τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου χρήσης της εφαρμογής, όπου παρατηρήθηκε αύξηση 50 τοις εκατό στον αριθμό online κρατήσεων πτήσεων με ανταπόκριση σε διάστημα έξι μηνών με την υιοθέτηση του Flex Pricer.

Το σύστημα Amadeus Flex Pricer επιτρέπει στην British Airways να προσφέρει στους πελάτες της κρατήσεις πτήσεων με ανταπόκριση με δυνατότητα συνολικής απεικόνισης τιμών σε επταήμερο ημερολόγιο (calendar), καθώς και σύγκρισης τιμών για όλες τις προσφερόμενες θέσεις και υπηρεσίες.

Ο κ. Carsten Willert, Γενικός Διευθυντής του ba.com της British Airways σχολίασε: “Με ένα παγκόσμιο δίκτυο που περιλαμβάνει περισσότερους από 500 προορισμούς και με ένα σημαντικό αριθμό πελατών που αναζητούν κρατήσεις για πιο σύνθετες πτήσεις, είναι αναγκαίο να προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα προγραμματισμού και κράτησης συνδυασμού πτήσεων μέσω της ιστοσελίδας μας. Το Amadeus Flex Pricer μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία βελτιωμένη εμπειρία. Η δυνατότητα να απεικονίζουμε ημερολογιακά τις πτήσεις με ανταπόκριση, έχει βελτιώσει τα έσοδά μας από τις online κρατήσεις, ενισχύοντας παράλληλα την αφοσίωση των πελατών μας. Τα αποτελέσματα από την χρήση της λύσης είναι εντυπωσιακά μέσα σε διάστημα έξι μηνών”.

“Σε ένα αυξανόμενα ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι αεροπορικές εταιρίες αγωνίζονται να βελτιώσουν την διείσδυσή τους στις διεθνείς αγορές. Η British Airways παρουσίασε 50 τοις εκατό άνοδο στην online πώληση των πτήσεων με ανταπόκριση, κάτι που αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα της λύσης e-commerce και το εύρος των δυνατοτήτων που προσφέρεται στις αεροπορικές εταιρίες” δήλωσε σχετικά ο Εμπορικός Διευθυντής του τομέα e-Travel της Amadeus, κ. Jerome Destors.

Το Amadeus Flex Pricer είναι τμήμα του Amadeus e-Merchandise, της πιο ευρέως διαδεδομένης λύσης e-commerce. Βασίζεται στην ημερολογιακή απεικόνιση, η οποία και παρέχει στον online τελικό χρήστη πλήρη διαφάνεια κατά τη διαδικασίας κράτησης. Προσφέροντας μία ευρύτερη και πιο σχετικότερη γκάμας τιμών στον online αγοραστή, η λύση αυξάνει αποδειγμένα το yield κατά 8 τοις εκατό και ήδη χρησιμοποιείται από 30 αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024