Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑεροσκάφος της εταιρίας Βlue Panorama κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Αεροσκάφος της εταιρίας Βlue Panorama κρατήθηκε στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Μία από τις πάγιες διαδικασίες, που ακολουθούν οι εταιρίες εξυπηρέτησης εδάφους σε όλο τον κόσμο, στην περίπτωση που μια αεροπορική εταιρία δεν καταβάλλει τα οφειλόμενα ποσά που της καταλογίζονται, είναι […]

Μία από τις πάγιες διαδικασίες, που ακολουθούν οι εταιρίες εξυπηρέτησης εδάφους σε όλο τον κόσμο, στην περίπτωση που μια αεροπορική εταιρία δεν καταβάλλει<...> τα οφειλόμενα ποσά που της καταλογίζονται, είναι να κρατούν το αεροσκάφος της εταιρίας στο έδαφος.

Κάτι, που συνέβη και στην περίπτωση της αεροπορικής εταιρίας “Βlue Panorama”, της οποίας κρατήθηκε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Το χρέος της εταιρίας έναντι της Ολυμπιακής Αεροπορίας, φθάνει τις 200.000 ευρώ περίπου, σύμφωνα με τοπικά δημοσίευματα. Το χρέος αυτό, αντιστοιχεί σε τέλη στάθμευσης και υπηρεσίες εδάφους για την συγκεκριμένη εταιρία, στην τουριστική περίοδο του 2004 και παρά τις προειδοποιήσεις των αρμοδίων της ΟΑ, μέχρι στιγμής δεν έχει αποπληρωθεί το χρέος αυτό.

Δεδομένου ότι η εταιρία ολοκληρώνει σε λίγες μέρες τα δρομολόγιά της προς και από τη Ρόδο με τη λήξη της τουριστικής σεζόν, οι αρμόδιοι της Ολυμπιακής Αεροπορίας στη Ρόδο σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο της, προχώρησαν στην λήψη των δικαστικών μέτρων εκείνων που απαιτούνται, ζητώντας έτσι την απαγόρευση αναχώρησης του συγκεκριμένου αεροσκάφους (κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων) από το αεροδρόμιο της Ρόδου, μέχρι να αποπληρωθεί το συγκεκριμένο χρέος, από την εταιρία για να συνεχίσει έτσι και πάλι κανονικά τα δρομολόγιά της.

Σε ό,τι αφορά την μεταφορά επιβατών από τη Ρόδο με το συγκεκριμένο αεροσκάφος, δεν φαίνεται να παρατηρήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα, αφού θεωρείται βέβαιο ότι η εταιρία θα καλύψει το χρέος της το συντομότερο δυνατό και θα μπορέσει στην συνέχεια να συνεχίσει κανονικά τη δραστηριότητά της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024