Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνώτατη διάκριση για το πλήρωμα της πτήσης ΒΑ38

Ανώτατη διάκριση για το πλήρωμα της πτήσης ΒΑ38

Το πλήρωμα της πτήσης ΒΑ38 της British Airways τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της εταιρίας, το Παράσημο Ασφάλειας της British Airways, για το θάρρος και τις ικανότητες που επέδειξε. Οι […]

Το πλήρωμα της πτήσης ΒΑ38 της British Airways τιμήθηκε με την ανώτατη διάκριση της εταιρίας, το Παράσημο Ασφάλειας της British Airways, για το θάρρος και τις ικανότητες που επέδειξε. Οι 3 πιλότοι και τα 13 μέλη του πληρώματος<...>δέχθηκαν την ανώτατη αυτή διάκριση για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στο χειρισμό του συμβάντος τον περασμένο Ιανουάριο, όταν το Boeing 777 στο οποίο επέβαιναν προσγειώθηκε εκτός διαδρόμου στο Heathrow.

Το Παράσημο Ασφάλειας της British Airways έχει απονεμηθεί μόνον 3 φορές κατά το παρελθόν, για επίδειξη εξαιρετικών ικανοτήτων από το πλήρωμα της εταιρίας. Ο κ. Willie Walsh, Διευθύνων Σύμβουλος της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Το πλήρωμα επέδειξε απαράμιλλο επαγγελματισμό, κατ’ αρχήν προσγειώνοντας το αεροσκάφος με ασφάλεια και στη συνέχεια εκκενώνοντάς το με ελάχιστους μικροτραυματισμούς. Όλοι εμείς στην εταιρεία νιώθουμε υπερήφανοι για τους συναδέλφους μας».

Ο κυβερνήτης Peter Burkill δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για εμάς να παραλαμβάνουμε το Παράσημο Ασφάλειας της British Airways και να συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στους ελάχιστους που έχουν τιμηθεί με τη διάκριση αυτή. Η εκπαίδευση που λαμβάνουμε στην British Airways είναι απλά η καλύτερη που υπάρχει. Στη διάρκεια του συμβάντος της 17ης Ιανουαρίου 2008, η εκπαίδευσή μας απέδωσε τα επιθυμητά αποτελέσματα και πράξαμε το καλύτερο δυνατόν για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των επιβατών μας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024