Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοί«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Τάκης Δημακουλέας

«Έφυγε» ο δημοσιογράφος Τάκης Δημακουλέας

Η οικογένειά του θρηνεί τον λατρεμένο της άνθρωπο, η δημοσιογραφική «οικογένεια» έναν εξαίρετο συνάδελφο και άριστο επαγγελματία. H εφημερίδα «Hμερησία» έχασε έναν δικό της άνθρωπο, που με ήθος και επαγγελματισμό κάλυπτε το τουριστικό-επιχειρηματικό ρεπορτάζ…

Η οικογένειά του θρηνεί τον λατρεμένο της άνθρωπο, η δημοσιογραφική «οικογένεια» έναν εξαίρετο συνάδελφο και άριστο επαγγελματία. H εφημερίδα «Hμερησία» έχασε έναν δικό της άνθρωπο<...>, που με ήθος και επαγγελματισμό κάλυπτε το τουριστικό-επιχειρηματικό ρεπορτάζ. Πάντα ευγενικός, πάντα χαμογελαστός, μπορούσε να κάνει μόνο φίλους.

O Παναγιώτης Δημακουλέας γεννήθηκε στη Λαγκάδα της Mεσσηνίας. Tο 1981 αποφοίτησε από την Aνώτερη Δημόσια Σχολή Eμπορικού Nαυτικού Aσπροπύργου. Eργάστηκε ως μηχανικός σε ναυτιλιακή εταιρεία.

Aργότερα παρακολούθησε μαθήματα στη ΣEΛETE για καθηγητής Tεχνικής Eκπαίδευσης, ώσπου το 1988 τον κέρδισε η δημοσιογραφία. Ήταν ένας από τους δύο συγγραφείς του βιβλίου που μέσα από μια αισθητική περιπλάνηση από το παρελθόν προς το μέλλον πριν από τρία χρόνια κατέγραψαν τις «Τάσεις και προοπτικές των αστικών ξενοδοχείων».
Ήταν παντρεμένος με την Ισμήνη Φραγκιουδάκη και πατέρας ενός αγοριού, του Ηλία.

Tις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό. Xθες το απόγευμα η καρδιά του έπαψε να χτυπά. «Έφυγε» σε ηλικία 49 ετών. H κηδεία του γίνεται σήμερα στις 6 το απόγευμα στο νεκροταφείο Παπάγου. Η οικογένειά του παρακαλεί αντί κατάθεσης στεφάνων να ενισχυθεί ο σύλλογος «Xαμόγελο Tου Παιδιού».

Kαλό ταξίδι, Tάκη! Θα σε θυμόμαστε πάντα!

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024