Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑύξηση της τιμής εισιτηρίου της British Airways

Αύξηση της τιμής εισιτηρίου της British Airways

Σε επιβολή επιβάρυνσης στα αεροπορικά της εισιτήρια προχωράει η αεροπορική εταιρίας της Βρετανίας British Airways προκειμένου να ισοσκελίσει τις οικονομικές απώλειες της, εξαιτίας των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας που λήφθηκαν και […]

Σε επιβολή επιβάρυνσης στα αεροπορικά της εισιτήρια προχωράει η αεροπορική εταιρίας της Βρετανίας British Airways<.> προκειμένου να ισοσκελίσει<...> τις οικονομικές απώλειες της, εξαιτίας των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας που λήφθηκαν και της αύξησης ασφαλιστικών τελών που σημειώθηκε μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η επιβάρυνση, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, ανέρχεται σε 4,49 ευρώ ανά εισιτήριο μονής διαδρομής και χρεώνεται από τις 9 Νοεμβρίου 2001 σε όλους ανεξαιρέτως τους επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και βρεφών, καθώς και σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί μετά την 11η Σεπτεμβρίου περιλαμβάνουν εντατικότερους ελέγχους ασφάλειας στις αποσκευές, αυξημένες περιπολίες στους χώρους στάθμευσης των αεροσκαφών και ενισχυμένες πόρτες πιλοτηρίου, ενώ σημαντικά έχουν αυξηθεί και τα ασφαλιστικά τέλη.

"Η ασφάλεια παραμένει η υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά και ελπίζουμε πως οι επιβάτες μας κατανοούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες υποχρεωθήκαμε στην επιβολή της επιβάρυνσης" εξηγεί ο Dale Moss, διευθυντής πωλήσεων της εταιρίας. "Τα πρόσθετα μέτρα και τα αυξημένα τέλη έχουν πλήξει όλη την αεροπορική βιομηχανία, αλλά παραμένει εξίσου σημαντικό πως εμείς ανταποκρινόμαστε στις νέες συνθήκες της αγοράς ώστε να διατηρήσουμε τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας των επιβατών μας".

Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα 125 αεροπορικές εταιρίες έχουν ήδη προχωρήσει στην επιβολή της επιβάρυνσης ασφαλείας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024