Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBA: Μεταφορά υπερατλαντικών πτήσεων στο Terminal 5 από τον Ιούνιο
British Airways

BA: Μεταφορά υπερατλαντικών πτήσεων στο Terminal 5 από τον Ιούνιο

Πρόσθετες πτήσεις θα μεταφερθούν από τον Ιούνιο στο νέο Terminal 5 της British Airways, όπως ανακοίνωσε η εν λόγω αεροπορική εταιρία και η BAA, εταιρία διαχείρισης μεταξύ άλλων αεροδρομίων και […]

Πρόσθετες πτήσεις θα μεταφερθούν από τον Ιούνιο στο νέο Terminal 5 της British Airways, όπως ανακοίνωσε η εν λόγω αεροπορική εταιρία και η BAA, εταιρία διαχείρισης μεταξύ άλλων αεροδρομίων και του Heathrow. Συγκεκριμένα, στις<...>5 Ιουνίου οκτώ υπερατλαντικοί προορισμοί θα μεταφερθούν από το Terminal 4 στο Terminal 5.

Οι προορισμοί που μεταφέρονται στο Terminal 5 είναι το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, η Αμπούτζα και το Λάγος στη Νιγηρία, το Μπάνγκαλορ στην Ινδία, το Πεκίνο, το Κάιρο, το Κέιπ Τάουν, και το Φοίνιξ των Η.Π.Α.

Η British Airways πετά 8 φορές καθημερινά στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και καλύπτει με μία πτήση καθημερινά τους άλλους επτά προορισμούς. Οι πτήσεις αυτές εξυπηρετούνται μέχρι στιγμής από το Terminal 4 και αποτελούν το 25% των πτήσεων της British Airways από το συγκεκριμένο terminal.

Ο κ. Willie Walsh, διευθύνων σύμβουλος της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Όπως είχαμε ανακοινώσει στις 11 Απριλίου, η μεταφορά των υπερατλαντικών μας πτήσεων από το Terminal 4 στο Terminal 5 θα πραγματοποιηθεί σε διαδοχικές φάσεις. Η απόφαση αυτή ελήφθη με γνώμονα την εξυπηρέτηση των επιβατών μας που αποτελούν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Το Terminal 5 πλέον λειτουργεί κανονικά και είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η μεταφορά των συγκεκριμένων πτήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου».

«Είμαι ικανοποιημένος” ανέφερε από την άλλη ο διευθύνων σύμβουλος της ΒΑΑ, κ. Colin Matthews, “που λάβαμε από κοινού με την British Airways αυτή την απόφαση. Εργαστήκαμε μαζί αποτελεσματικά για να επιλύσουμε τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην αρχική φάση του Terminal 5 και να προγραμματίσουμε τη μετακίνηση αυτή. Οι υπόλοιπες υπερατλαντικές πτήσεις θα μεταφερθούν στο Terminal 5 το συντομότερο δυνατόν».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024