Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαBA, Terminal 5: Ένας χρόνος λειτουργίας, 20 εκατ. επιβάτες
Tο 75% δηλώνει ικανοποιημένο στο μέγιστο βαθμό από την εταιρεία

BA, Terminal 5: Ένας χρόνος λειτουργίας, 20 εκατ. επιβάτες

Η British Airways υποδέχθηκε 20 εκατ. επιβάτες στο Terminal 5, το καινούργιο της “σπίτι” στο Heathrow, στη διάρκεια του πρώτου έτους λειτουργίας του. Η ικανοποίηση των επιβατών για το Terminal […]

Η British Airways υποδέχθηκε 20 εκατ. επιβάτες στο Terminal 5, το καινούργιο της “σπίτι” στο Heathrow, στη διάρκεια του πρώτου<...> έτους λειτουργίας του. Η ικανοποίηση των επιβατών για το Terminal 5, η δαπάνη του οποίου ανήλθε σε 4,3 δισ. στερλίνες, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα σχόλια των επιβατών είναι τα θετικότερα στην ιστορία της British Airways, καθώς το 75% δηλώνει ότι είναι ικανοποιημένο στο μέγιστο βαθμό από την αεροπορική εταιρεία. Από την πλευρά της, η British Airways έχει επιτύχει τις καλύτερες επιδόσεις από πλευράς ακρίβειας πτήσεων και χρόνου παράδοσης αποσκευών κατά την τελευταία δεκαετία, από την ημέρα που το Terminal 5 άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, στις 27 Μαρτίου 2008. Τις περισσότερες ημέρες, το 90% των πτήσεων αναχωρεί στην προκαθορισμένη ώρα, ενώ η παράδοση των αποσκευών γίνεται με τέτοια ταχύτητα που πολλές φορές οι επιβάτες τις βρίσκουν στον ιμάντα παραλαβής ερχόμενοι από τον έλεγχο διαβατηρίων.

Η κα Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια Ελλάδας της British Αirways, δήλωσε σχετικά: “Το Terminal 5 στο Heathrow λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία και οι επιβάτες μας νιώθουν και απολαμβάνουν τη διαφορά στην ποιότητα της εξυπηρέτησής τους σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του νέου terminal υποδεχθήκαμε 20 εκατ. επιβάτες και πραγματοποιήσαμε 154.000 πτήσεις. Οι επιβάτες μας, στις έρευνες που πραγματοποιούμε, δηλώνουν ότι απολαμβάνουν το ταχύτατο check-in, τους ευρύχωρους και φωτεινούς χώρους, την απουσία… ουρών, την εύκολη μετεπιβίβαση για όσους αλλάζουν αεροπλάνο και, τέλος, τα πολυτελή lounges από τα οποία πέρασαν 1.850.000 επιβάτες”.

“Το Terminal 5 και οι θετικότατες απόψεις των επιβατών μας δίνουν στη British Airways σαφέστατο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια ιδιαίτερα δυσμενή χρονική περίοδο για ολόκληρη την αεροπορική βιομηχανία”, συμπλήρωσε η κα Στίερ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024