Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςBritish Airways: Έκτος πιο δημοφιλής προορισμός η Αθήνα

British Airways: Έκτος πιο δημοφιλής προορισμός η Αθήνα

Περίπου τρία εκατομμύρια επιβάτες αναμένεται να μεταφέρει τον Αύγουστο η εταιρία British Airways, και περισσότεροι από τους μισούς πρόκειται να επιλέξουν έναν ευρωπαϊκό προορισμό. Το Παρίσι, η Ρώμη, η Νίκαια, […]

Περίπου τρία εκατομμύρια επιβάτες αναμένεται να μεταφέρει τον Αύγουστο η εταιρία British Airways, και περισσότεροι από τους μισούς πρόκειται να επιλέξουν έναν ευρωπαϊκό προορισμό. Το Παρίσι, η Ρώμη, η Νίκαια, η Μαδρίτη,<...>η Βαρκελώνη και η Αθήνα είναι οι πιο δημοφιλείς προορισμοί, λόγω της ηλιοφάνειας και του ζεστού καιρού.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδας της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Η Αθήνα συγκαταλέγεται για μια ακόμα φορά ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Βρετανούς τουρίστες και η British Airways αποτελεί μια προφανή επιλογή για τη μετακίνησή τους, καθώς η ταξιδιωτική εμπειρία που παρέχει στο επιβατικό κοινό – και εδικά στις οικογένειες – είναι ευχάριστη και ξεκούραστη. Μία οικογένεια που ταξιδεύει έχει τη δυνατότητα να κάνει online check-in και να εκτυπώσει τις κάρτες επιβίβασης από το σπίτι, αποφεύγοντας τις ουρές στο αεροδρόμιο. Στο αεροσκάφος, τα παιδιά μπορούν να ψυχαγωγηθούν με ειδικά παιδικά κανάλια και με ποικίλες άλλες δραστηριότητες, ενώ τα γευστικά παιδικά γεύματα και η πολιτική που έχουμε να σερβίρουμε πρώτα τις οικογένειες αφαιρούν κάθε άγχος από το ταξίδι».

Παράλληλα, οι κρατήσεις της British Airways για ταξίδια μακρινών αποστάσεων έχουν αυξηθεί κατά 20% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι, καθώς άσχημες καιρικές συνθήκες εξακολουθούν να επικρατούν στη Μεγάλη Βρετανία. Οι ΗΠΑ παραμένουν στην κορυφή των προτιμήσεων για μία ακόμη χρονιά. Η Νέα Υόρκη, το Λος `Αντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, η Βοστόνη – και το Χονγκ Κονγκ στην Ασία – συγκαταλέγονται ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς υπερπόντιους προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024