Τελευταία νέα
Επηρεάστηκαν πτήσεις προς και από Heathrow, Μάντσεστερ, Φρανκφούρτη, Βρυξέλλες και Παρίσι

Διακοπή πτήσεων της Etihad Airways

Η Etihad Airways ακύρωσε τις πτήσεις της προς το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και προς κάποιους άλλους προορισμούς στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, λόγω του κλεισίματος των αεροδρομίων […]

Η Etihad Airways ακύρωσε τις πτήσεις της προς το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και προς κάποιους άλλους προορισμούς στην Ευρώπη κατά τη<...> διάρκεια του Σαββατοκύριακου, λόγω του κλεισίματος των αεροδρομίων στην περιφέρεια ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης της ηφαιστειακής τέφρας. Η Etihad Airways ενθαρρύνει τους επιβάτες της που σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στους παραπάνω προορισμούς, να επικοινωνήσουν με το τοπικό γραφείο της Etihad ή με τις ειδικές τηλεφωνικές γραμμές εξυπηρέτησης των πελατών της.

Ο γενικός διευθυντής της Etihad Airways, κ. James Hogan, δήλωσε: “Λυπόμαστε για την δυσχέρεια που επιφέρουν στους πελάτες μας αυτές οι ακυρώσεις, αλλά συνεχίζουμε να συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις οδηγίες των βρετανικών και ευρωπαϊκών αρχών κατά τη διάρκεια αυτών των διακοπών λειτουργίας, και δεν πρόκειται να προσφέρουμε υπηρεσίες σε οποιαδήποτε περιοχή που ενδέχεται να εγκυμονεί κινδύνους ασφαλείας”.

Οι υπηρεσίες που επηρεάστηκαν περισσότερο περιλαμβάνουν πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, το Μάντσεστερ, τη Φρανκφούρτη, τις Βρυξέλλες και το Παρίσι. Σε κάποιους προορισμούς του δικτύου της Etihad, οι επιβάτες με εισιτήρια για αυτούς τους τελικούς προορισμούς θα μεταφέρονται στο Aμπου Ντάμπι, όπου θα επιβιβάζονται σε επόμενες πτήσεις προς αυτή την περιοχή. Εναλλακτικά, οι επιβάτες μπορούν να ξανακάνουν κράτηση από την Δευτέρα 19 Απριλίου για πτήσεις προς αυτή την περιοχή, ή σε όσους επιβάτες επιλέξουν να μην ταξιδέψουν, θα επιστραφεί όλο το ποσό των χρημάτων του εισιτηρίου.

Οι πελάτες στα ΗΑΕ που έχουν απορίες σχετικά με τις πτήσεις της Etihad, μπορούν να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία στην γραμμή χωρίς χρέωση, 800 550 55. Οι πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να επικοινωνήσουν με την αεροπορική εταιρεία στην γραμμή χωρίς χρέωση, 0800 917 7521. Πελάτες σε άλλους μακρινούς προορισμούς, μπορούν να καλέσουν το τοπικό γραφείο τους ή το +971 25 990 900.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024