Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕν αναμονή της τελικής απάντησης των συντεχνιών για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών

Εν αναμονή της τελικής απάντησης των συντεχνιών για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών

Οι συντεχνίες των πιλότων και των αεροσυνοδών των Κυπριακών Αερογραμμών, ΠΑΣΥΠΙ και ΣΥΠΚΚΑ, αναμένεται να δώσουν την τελική τους απάντηση για το αναθεωρημένο σχέδιο της εταιρίας. Οι συντεχνίες κάλεσαν την […]

Οι συντεχνίες των πιλότων και των αεροσυνοδών των Κυπριακών Αερογραμμών, ΠΑΣΥΠΙ και ΣΥΠΚΚΑ, αναμένεται<...> να δώσουν την τελική τους απάντηση για το αναθεωρημένο σχέδιο της εταιρίας.

Οι συντεχνίες κάλεσαν την Τρίτη στις 10πμ Γενικές Συνελεύσεις, από τις οποίες θα δοθεί η τελική τους απάντηση επί του κυβερνητικού σχεδίου ανασυγκρότησης της εταιρίας.

Εξάλλου, τα μέλη της ΣΥΝΥΚΑ καλούνται σήμερα το απόγευμα σε Γενική Συνέλευση στο οίκημα της ΣΕΚ, όπου θα κληθούν να απαντήσουν εάν αποδέχονται το σχέδιο ανασυγκρότησης των Κυπριακών Αερογραμμών.

Ο ΓΓ της ΣΥΝΥΚΑ Ανδρέας Πιερίδης δήλωσε ότι η θέση της συντεχνίας του είναι ότι “όσο οδυνηρό και να είναι το τελικό σχέδιο αναδιάρθρωσης πρέπει να γίνει αποδεκτό, αφού δεν υπάρχει άλλη επιλογή”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024