Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕνίσχυση των μέτρων ασφαλείας του ιπτάμενου προσωπικού της Air France στην Αφρική
Η απόφαση αφορά σε Νίγηρα, Νιγηρία, Μαυριτανία, Μάλι και Τσαντ

Ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας του ιπτάμενου προσωπικού της Air France στην Αφρική

Η Air France ανακοίνωσε ότι ενίσχυσε την ασφάλεια του ιπτάμενου προσωπικού, καθώς και του προσωπικού εδάφους της σε πέντε χώρες του Σαχέλ και της δυτικής Αφρικής, μετά από την υπόθεση […]

Η Air France ανακοίνωσε ότι ενίσχυσε την ασφάλεια του ιπτάμενου προσωπικού, καθώς και του προσωπικού εδάφους της σε πέντε χώρες του Σαχέλ και της δυτικής Αφρικής<...>, μετά από την υπόθεση της ομηρίας πέντε Γάλλων στον Νίγηρα και άλλων τριών στην Νιγηρία.

“Τα ειδικά μέτρα για το ιπτάμενο προσωπικό και για το προσωπικό εδάφους σε αυτές τις ευαίσθητες χώρες έχει ενισχυθεί μετά από τα πρόσφατα γεγονότα”, δήλωσε εκπρόσωπος της Air France.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η απόφαση της αεροπορικής εταιρείας αφορά στον Νίγηρα, την Νιγηρία, την Μαυριτανία, το Μάλι και το Τσαντ. Η Air France αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα μέτρα ενίσχυσης της ασφάλειας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024