Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπανέρχεται στην Ελλάδα η Scandinavian Airlines

Επανέρχεται στην Ελλάδα η Scandinavian Airlines

Προχθές, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση Κοπεγχάγη – Αθήνα – Κοπεγχάγη, σηματοδοτώντας την επανέναρξη των τακτικών πτήσεων της Scandinavian Airlines, SAS, που συνδέει την Ελλάδα, μέσω της Κοπεγχάγης με τις Σκανδιναβικές […]

Προχθές, πραγματοποιήθηκε η πρώτη πτήση Κοπεγχάγη – Αθήνα – Κοπεγχάγη, σηματοδοτώντας την επανέναρξη των τακτικών<...> πτήσεων της Scandinavian Airlines, SAS, που συνδέει την Ελλάδα, μέσω της Κοπεγχάγης με τις Σκανδιναβικές χώρες.

`Τώρα είναι η σωστή στιγμή για την επανέναρξη της δραστηριοποίησης μας σε αυτή την αγορά, ακολουθώντας ένα σχέδιο ανάπτυξης που οδήγησε στον εγκαινιασμό των νέων δρομολογίων μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο: Σαγκάη, Βενετία, Εδιμβούργο, Κρακοβία, Ζάγκρεμπ, Tampere, Skelleftea, και βέβαια Αθήνα. Πετάμε καθημερινά και η πτήση μας είναι full service τόσο στην business class όσο και στην οικονομική”, είπε ο γενικός διευθυντής της Scandinavian Airlines στην Ελλάδα κ. Rolf Andersson.

Αναφορικά με την συνεργασία της SAS και της Maersk Air στο παρελθόν, ο κ. Soren Belin, CEO της SAS, δήλωσε, στο TravelDailyNews, ότι πλέον δεν υπάρχει καμία συνεργασία με την Maersk Air, η οποία θα αποτελεί ανταγωνιστή στο παραπάνω δρομολόγιο. Επίσης, τόνισε ότι όλες οι θυγατρικές εταιρίες της SAS, SAS Braathens, SAS Sweden, SAS Denmark, θα πραγματοποιούν ναυλωμένες πτήσεις στην Ελλάδα.

Σε ερώτηση σχετικά με το πρόγραμμα της SAS ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, οι εκπρόσωποι της εταιρίας δήλωσαν ότι θα υπάρχει αύξηση των διαθέσιμων θέσεων, με την τοποθέτηση μεγαλύτερων αεροσκαφών και την αύξηση της συχνότητας των πτήσεων.

Ακόμα, ο κ. Per Nilson, διευθυντής marketing και πωλήσεων της SAS για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή, και Αφρική σε ερώτηση του TravelDailyNews για την επίδραση που θα έχει το νέο αυτό δρομολόγιο στη υφιστάμενη συνεργασία κοινών κωδικών με την Lufthansa στη γραμμή Αθήνα Κοπεγχάγη, ανέφερε ότι “θα επηρεασθεί αρνητικά διότι η απευθείας πτήση θα είναι πιο βολική, παρά το γεγονός ότι η τιμή της θα παραμείνει η ίδια. Επίσης, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία των κοινών κωδικών στο δρομολόγιο Αθήνα – Φρανκφούρτη”.

Με δεδομένο ότι η Snowflake θα σταματήσει τις πτήσεις της για την Κοπεγχάγη, ενώ θα αυξήσει τις πτήσεις της για Στοκχόλμη, που θεωρείτε πιο τουριστικός προορισμός, η SAS ξεκίνησε το καθημερινό δρομολόγιο για Αθήνα για να καλύψει την ζήτηση προσανατολιζόμενη και στους ταξιδιώτες για επαγγελματικούς λόγους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024