Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΦθηνότερο Λονδίνο με χαμηλότερους ναύλους από την BA
Το ισχυρό ευρώ καθιστά το Λονδίνο έως και 18% φθηνότερο

Φθηνότερο Λονδίνο με χαμηλότερους ναύλους από την BA

Αν και, παραδοσιακά, το Λονδίνο θεωρείται ένας από τους ακριβούς προορισμούς του εξωτερικού, η εικόνα αυτή έχει αλλάξει μετά την ανατροπή της ισοτιμίας λίρας / ευρώ προς όφελος του ευρώ. […]

Αν και, παραδοσιακά, το Λονδίνο θεωρείται ένας από τους ακριβούς προορισμούς του εξωτερικού, η εικόνα αυτή έχει αλλάξει μετά την ανατροπή της ισοτιμίας λίρας / ευρώ<...> προς όφελος του ευρώ. Αν συνυπολογιστούν και οι νέοι ναύλοι της British Airways από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, το όφελος για τον Έλληνα ταξιδιώτη είναι σημαντικό.

Η κα Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια Ελλάδος της British Airways, δήλωσε σχετικά: “Οι κρατήσεις εισιτηρίων για το Λονδίνο από την Ευρώπη παρουσιάζουν αύξηση 30% περίπου σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Η ισοτιμία ευρώ / λίρας καθιστά το Λονδίνο ελκυστικό city break για τον Έλληνα ταξιδιώτη και σΆαυτό συντελεί και η τιμή για εισιτήριο απλής μετάβασης με την British Airways από την Αθήνα. Ήδη, οι Έλληνες ταξιδιώτες σπεύδουν να επωφεληθούν από την ευνοϊκή συγκυρία που έχει διαμορφωθεί”.

Με την ισοτιμία λίρας / ευρώ στο 1,127 σήμερα –έναντι 1,335 τον Ιανουάριο του 2008– ο Έλληνας επισκέπτης έχει όφελος περίπου 18%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024