Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓευστική ανανέωση της Club Kitchen στην Club World της BA
British Airways

Γευστική ανανέωση της Club Kitchen στην Club World της BA

Η κεντρική ιδέα της ανανεωμένης Club World της British Airways συνοψίζεται σε μία φράση: ο επιβάτης καθορίζει τον δικό του προσωπικό χώρο και το τι θέλει να κάνει όσο διάστημα […]

Η κεντρική ιδέα της ανανεωμένης Club World της British Airways συνοψίζεται σε μία φράση: ο επιβάτης καθορίζει τον δικό του προσωπικό χώρο και το τι θέλει να κάνει όσο διάστημα βρίσκεται σε αυτόν, στη διάρκεια των πολύωρων<...>συνήθως υπερατλαντικών πτήσεων.

Η κύρια αλλαγή στο φαγητό που σερβίρεται στην Club World είναι η δημιουργία της Club Kitchen, που δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν ένα σνακ ανάμεσα στα κύρια γεύματα. Ενδεικτικά, στις προθήκες της Club Kitchen υπάρχουν noodle salads και φρούτα, σάντουιτς, κέικ διαφόρων γεύσεων, κριτσίνια και γρανίτες, λευκό και κόκκινο κρασί, μπύρες και αναψυκτικά.
Πρόσφατα, η Club Kitchen εμπλουτίστηκε με κρύα πιάτα που ζεσταίνονται από το πλήρωμα αν το επιθυμεί ο επιβάτης, Covent Garden soup, μπισκότα Dunchy of Comwall. Πολλά από τα σνακς, όπως οι σοκολάτες Fairtrade, επιλέχτηκαν για να ανταποκρίνονται στην κοινωνική ευαισθησία της εταιρίας και των επιβατών της. Οι γυάλινες προθήκες της Club Kitchen και το πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι δημιουργούν φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα, «προσκαλούν» τον επιβάτη να τσιμπήσει ό,τι επιθυμεί και καθιστούν εύκολη την αναζήτηση και επιλογή του επιθυμητού σνακ.

Σε συνδυασμό μάλιστα με το κάθισμα-κρεβάτι, μήκους 2 μέτρων, και το υπερσύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας AVOD, η Club Kitchen δίνει προστιθέμενη αξία στην Club World της British Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024