Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ British Airways αυξάνει τις πτήσεις από Αθήνα προς Λονδίνο
Τέσσερις καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς το Terminal 5 του Heathrow

Η British Airways αυξάνει τις πτήσεις από Αθήνα προς Λονδίνο

Η British Airways ανακοινώνει ότι κατά τη θερινή περίοδο αυξάνει τις πτήσεις της από την Αθήνα προς το Λονδίνο. Συγκεκριμένα, από τις 3 Μαΐου 2009 η σύνδεση της Αθήνας με […]

Η British Airways ανακοινώνει ότι κατά τη θερινή περίοδο αυξάνει τις πτήσεις της από την Αθήνα προς το<...> Λονδίνο. Συγκεκριμένα, από τις 3 Μαΐου 2009 η σύνδεση της Αθήνας με το Λονδίνο πραγματοποιείται με 4 καθημερινές πτήσεις από το Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” προς το υπερσύγχρονο Terminal 5 στο Heathrow. Ειδικά για το Σάββατο, οι πτήσεις που πραγματοποιούνται είναι 5, με το συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων από την Αθήνα στο Λονδίνο να ανέρχεται στις 29.

Παράλληλα, από τις 29 Μαρτίου 2009, η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση από το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της συμπρωτεύουσας.

Η κα Φρέντυ Στίερ, διευθύντρια Ελλάδας της British Αirways, δήλωσε σχετικά: “Η αύξηση των πτήσεων από την Αθήνα κρίθηκε αναγκαία με βάση την αυξημένη ζήτηση του επιβατικού κοινού και από τις δύο χώρες και της δέσμευσης από πλευράς μας για την πληρέστερη εξυπηρέτησή του. Οι 29 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Αθήνα προς το Λονδίνο κατανέμονται με τέτοιο τρόπο στη διάρκεια της ημέρας, ώστε να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των ταξιδιωτών. Παράλληλα, η καθημερινή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη βρετανική πρωτεύουσα έρχεται να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις του επιβατικού κοινού της Βόρειας Ελλάδας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024