Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ British Airways καλωσόρισε το 2008 μαζί με τους επιβάτες της

Η British Airways καλωσόρισε το 2008 μαζί με τους επιβάτες της

Η British Airways υποδέχθηκε τον καινούργιο χρόνο προσφέροντας ένα καλαίσθητο γούρι στους επιβάτες που επέλεξαν να πετάξουν μαζί της την ημέρα της Πρωτοχρονιάς από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς […]

Η British Airways υποδέχθηκε τον καινούργιο χρόνο προσφέροντας ένα καλαίσθητο γούρι στους επιβάτες που επέλεξαν να πετάξουν μαζί της την ημέρα της Πρωτοχρονιάς από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς το Λονδίνο. Στο εορταστικό<...>κλίμα συνετέλεσε και η σαμπάνια που προσφέρθηκε από τα μέλη του πληρώματος, καθώς και το παραδοσιακά άψογο σέρβις της εταιρίας.

«Το 2008 είναι χρονιά υψηλών προσδοκιών για τη British Airways», δήλωσε η Διευθύντρια Ελλάδος κα Φρέντυ Στίερ. «Στόχος μας είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε σε όλα τα στάδια του ταξιδιού και η λειτουργία του Terminal 5 στο Heathrow από το Μάρτιο του 2008 θα βοηθήσει αποφασιστικά προς την κατεύθυνση αυτή. Παράλληλα, η British Airways δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία και διαδραματίζει ενεργό ρόλο για την προστασία του περιβάλλοντος. Η δέσμευσή μας αυτή αποδεικνύεται από την υπογραφή της Διακήρυξης για την Προστασία του Περιβάλλοντος, από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Terminal 5 που περιορίζουν την κατανάλωση ενέργειας και ευνοούν την ανακύκλωση των υλικών, καθώς και από τη μείωση της εκπομπής ρύπων στην ατμόσφαιρα. Η ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και ο σεβασμός προς το περιβάλλον θα είναι οι προτεραιότητες της British Airways και για το 2008», κατέληξε η κα Στίερ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024