Τελευταία νέα
Το αεροσκάφος διαθέτει Ιδιωτικές Σουίτες Πρώτης Θέσης

Η Emirates Airline παρέλαβε το 6ο Α380

Το Α380 διαθέτει εν πτήσει, lounge με μπάρμαν ο οποίος εξυπηρετεί επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής θέσης. Στο lounge προσφέρεται μεγάλη ποικιλία ποτών και μικρών γευμάτων. Το αεροσκάφος διαθέτει Ιδιωτικές […]

Το Α380 διαθέτει εν πτήσει, lounge με μπάρμαν ο οποίος εξυπηρετεί επιβάτες της Πρώτης και Επιχειρηματικής<...> θέσης. Στο lounge προσφέρεται μεγάλη ποικιλία ποτών και μικρών γευμάτων. Το αεροσκάφος διαθέτει Ιδιωτικές Σουίτες Πρώτης Θέσης με συρόμενη πόρτα για να απολαμβάνουν οι επιβάτες τον ιδιωτικό τους χώρο. Όλες οι θέσεις μπορούν να μετατραπούν σε επίπεδα κρεβάτια και διαθέτουν σύστημα μασάζ, όπου η ταχύτητα και η ένταση ρυθμίζεται από τον επιβάτη. Κάθε σουίτα έχει οθόνη 23 ιντσών, προσωπικό μπαρ, προσαρμοζόμενο φωτισμό, πτυσσόμενο τραπεζάκι, καθρέφτη και ντουλάπα.

Κάθε καρέκλα της Επιχειρηματικής Θέσης μετατρέπεται σε επίπεδο κρεβάτι και διαθέτει ασύρματη οθόνη αφής για την προσαρμογή του καθίσματος. Στο κάθισμα υπάρχει οθόνη 17 ιντσών και επιπρόσθετες υπηρεσίες όπως ιδιωτικά κανάλια και μίνι μπαρ.

Οι επιβάτες της Οικονομικής θέσης θα ενθουσιαστούν από το εσωτερικό της καμπίνας, απολαμβάνοντας ένα ευχάριστο περιβάλλον με ευρύχωρα καθίσματα, οθόνες 10,6 ιντσών και άνετους διαδρόμους.

Το βραβευμένο πρόγραμμα ψυχαγωγίας ICE, το οποίο αποτελεί την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών της Emirates εν πτήσει, προσφέρει περισσότερα από 1000 κανάλια ψυχαγωγίας, το μεγαλύτερο αριθμό που προσφέρει αεροπορική εταιρεία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Επίσης κάθε κάθισμα διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα φωτισμού, το οποίο προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, βοηθώντας έτσι τους επιβάτες να ελαττώσουν τις συνέπειες του jet lag.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024