Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ SAS στάθηκε δίπλα στους επιβάτες της κατά την κρίση της ηφαιστιακής τέφρας
Κολακευτικά λόγια σε blogs επιβατών

Η SAS στάθηκε δίπλα στους επιβάτες της κατά την κρίση της ηφαιστιακής τέφρας

Η μεγάλη κρίση με την ηφαιστειακή στάχτη του ισλανδικού ηφαιστείου έχει ήδη περάσει παρόλο που ακόμη και σήμερα συνεχίζονται κάποιες δυσκολίες με τα δρομολόγια αεροπορικών εταιρειών. Παραθέτουμε ένα από τα […]

Η μεγάλη κρίση με την ηφαιστειακή στάχτη του ισλανδικού ηφαιστείου έχει ήδη περάσει παρόλο που ακόμη και σήμερα συνεχίζονται κάποιες δυσκολίες<...> με τα δρομολόγια αεροπορικών εταιρειών. Παραθέτουμε ένα από τα πολλά μηνύματα που διαβάζουμε στα blog από ταξιδιώτες που έζησαν από κοντά την εμπειρία του προηγούμενου μήνα.

“Καθώς το σύννεφο της ηφαιστειακής στάχτης αιωρείται απειλητικά πάνω από την Ευρώπη, το ίδιο ισχύει και για συζητήσεις και διάλογο σχετικά με επιστροφές χρημάτων, αποζημιώσεις και δάνεια. Πέταξα στην Μπανγκόκ με τη SAS -και εγκαταλείφθηκα εκεί. Δεν μπορώ να τους επαινέσω αρκετά. Σε εμάς τους επιβάτες δόθηκαν μεταφορά με λεωφορεία, διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό, γεύμα και δείπνο. Είχαμε κουπόνι χρόνου για χρήση Internet (email) και 3 λεπτά για διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις.

Aλλες αεροπορικές εταιρείες άφησαν τους επιβάτες τους να κοιμηθούν στο αεροδρόμιο ή να πληρώσουν από την τσέπη τους το ξενοδοχείο και την τροφή τους. Η Finnair μετέφερε κόσμο στο Ελσίνκι, αλλά, πριν την επιβίβαση, τους έκανε να υπογράψουν ότι παραιτούνται από την απαίτηση η Finnair να τους μεταφέρει στον τελικό τους προορισμό. Έτσι, μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο Ελσίνκι, οι επιβάτες έπρεπε να βρουν μόνοι τους μεταφορικό μέσο για την Κοπεγχάγη, το Παρίσι ή όπου αλλού κατευθύνονταν ως τελικό προορισμό.

Η SAS μας γύρισε σπίτι. Όλους μας. Και με κανένα επιπλέον κόστος. Για μένα, στο μέλλον δεν υπάρχει σύγκριση. θα επιλέγω τη SAS κάθε φορά που θα πετάω. Και προετείνω και σε όλους να κάνουν το ίδιο”.

Η εταιρεία, από την πλευρά της, ενημερώνει ότι συνεχίζει σταθερά τα απευθείας δρομολόγια για Στοκχόλμη, Κοπεγχάγη και Ελσίνκι αλλά και όλους τους προορισμούς στις Σκανδιναβικές χώρες ή μέσω Στοκχόλμης ή Κοπεγχάγης για Αμερική και Ασία. Παραθέτει ακόμη και μερικούς από τους λόγους για να επιλέξετε την SAS για το επόμενο σας ταξίδι π.χ. στη Σουηδία,
1) Δεν υπάρχουν “κρυφές” χρεώσεις
2) Δωρεάν κράτηση και επιλογή θέσης στο αεροσκάφος
3) Δωρεάν EuroBonus μίλια σε κάθε ταξίδι, ακόμη και για τα παιδιά
4) Δωρεάν 20 κιλά αποσκευής
5) Δωρεάν check-in στο διαδίκτυο και από το κινητό του επιβάτη
6) 25% έκπτωση στα παιδικά εισιτήρια
7) Η πιο “πράσινη” αεροπορική εταιρεία, με περισσότερα από 2.500 “πράσινα” δρομολόγια

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024