Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Swissair προτείνει οικονομική βοήθεια στην Sabena

Η Swissair προτείνει οικονομική βοήθεια στην Sabena

Με στόχος την οικονομική ανάκαμψη της αεροπορικής εταιρίας Sabena, η Swissair της πρότεινε παροxή οικονομικής βοήθειας. Σύμφωνα με πληροφορίες το αντάλλαγμα για την οικονομική βοήθεια θα είναι η αποδέσμευση της […]

Με στόχος την οικονομική ανάκαμψη της αεροπορικής εταιρίας Sabena<.>, η Swissair<.> της πρότεινε παροxή<...> οικονομικής βοήθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αντάλλαγμα για την οικονομική βοήθεια θα είναι η αποδέσμευση της Swissair από την Sabena.

Η βελγική κυβέρνηση δεν έχει ακόμα απαντήσεις και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Υπενθυμίζουμε ότι η Swissair έxει υπό τον έλεγxό της το 49,5% της Sabena, και σύμφωνα με το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με τη βελγική κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να αυξήσει το μετοxικό της μερίδιο μέχρι το 85%.

Το ύψος της οικονομικής βοήθειας, που παράλληλα θα αποδεσμεύσει και την Swissair, δεν έχει ακόμα αποφασιστεί. Αν η βελγική κυβέρνηση συμφωνήσει θα εξακολουθήσει να είναι ο κύριος ιδιοκτήτης της Sabena, πράγμα που μάλλον δεν είναι κάτι που επιδιώκει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024