Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΛάζαρος Σαββίδης: Οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν είναι έτοιμες να κλείσουν αυτή τη στιγμή

Λάζαρος Σαββίδης: Οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν είναι έτοιμες να κλείσουν αυτή τη στιγμή

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις Κυπριακές Αερογραμμές, μετά και την υποβολή του αναθεωρημένου σχεδίου ανασυγκρότησης της εταιρίαςστις συντεχνίες των εργαζομένων, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. […]

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στις Κυπριακές Αερογραμμές, μετά και την υποβολή του αναθεωρημένου σχεδίου ανασυγκρότησης της εταιρίας<...>στις συντεχνίες των εργαζομένων, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Λάζαρος Σαββίδης υπογράμμισε πως “οι Κυπριακές Αερογραμμές δεν είναι έτοιμες να κλείσουν αυτή τη στιγμή”.

“Εκείνο που παίζει ρόλο μεγάλο είναι εάν οι τάσεις της πληρότητας των πτήσεων μας συνεχίσουν να είναι όπως σήμερα αυξημένες οπότε οπωσδήποτε μέλλον υπάρχει στις Κυπριακές Αερογραμμές, αλλά χωρίς τη δραστική μείωση του κόστους δεν μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει για πολύ καιρό πρόσθεσε.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το τι θα γίνει σε περίπτωση που το σχέδιο δεν γίνει αποδεκτό από τις συντεχνίες, ο κ. Σαββίδης τόνισε ότι δεν πρέπει να κινδυνολογούμε προπάντων αυτές τις ημέρες τις άγιες, προπάντων μάλιστα όταν έχουμε υποσχεθεί σε τόσο επιβατικό κοινό για τη μεταφορά του από και προς την Κύπρο και μάλιστα στους αυξημένους αριθμούς που έχουμε σήμερα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024