Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜε τα φτερά της Turkish Airlines στο Μουντομπάσκετ
Συμφωνία χορηγίας με την FIBA

Με τα φτερά της Turkish Airlines στο Μουντομπάσκετ

Η Turkish Airlines, μετά τις συμφωνίες χορηγίας που υπέγραψε με τα ποδοσφαιρικά σωματεία της FC Barcelona και της Manchester United, δύο από τα πλέον αναγνωρίσιμα ονόματα στον κόσμο, μετά την […]

Η Turkish Airlines, μετά τις συμφωνίες χορηγίας που υπέγραψε με τα ποδοσφαιρικά σωματεία της FC Barcelona και της Manchester United, δύο από τα πλέον<...> αναγνωρίσιμα ονόματα στον κόσμο, μετά την ιστορική συμφωνία με την Euroleague, τώρα είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της FIBA.

Η THY με τη χορηγία της στο 16o Μουντομπάσκετ, το πιο αναγνωρισμένο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, αποδεικνύει τη διάθεσή της να στηρίζει τον αθλητισμό. Την ίδια στιγμή όλες οι αποστολές και οι άνθρωποι που τις συνοδεύουν, μεταξύ των οποίων και η Εθνική ομάδα της Ελλάδας ταξίδεψαν στην Τουρκία με την Turkish Airlines.

Η Τουρκία φιλοξενεί τη διοργάνωση σε συνεργασία με τη Διεθνή Ομοσπονδία μπάσκετ, την Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ και την οργανωτική επιτροπή του 2010.

Σημειώνεται ότι η Turkish Airlines, που πετά σε περισσότερους από 150 προορισμούς, βραβεύτηκε πρόσφατα ως “Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στη Νότια Ευρώπη” στα Skytrax World Aviation Awards τα “Oscar” του κλάδου των αερομεταφορών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024