Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜε τη χορηγία της British Airways δεξίωση του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου

Με τη χορηγία της British Airways δεξίωση του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου

Εκ των κυρίων χορηγών της δεξίωσης του Νέου Έτους που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη από το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο υπήρξε και φέτος η British Airways. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκεστο […]

Εκ των κυρίων χορηγών της δεξίωσης του Νέου Έτους που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη από το Ελληνοβρετανικό Εμπορικό Επιμελητήριο υπήρξε και φέτος η British Airways. Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε<...>στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, τίμησε με την παρουσία του ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας κ. Simon Gass, ενώ παρευρέθησαν εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης.

Η Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways κα Φρέντυ Στίερ δήλωσε σχετικά: «Η αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Λονδίνου με τις απευθείας πτήσεις της British Airways αναδεικνύει τη Βόρεια Ελλάδα σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς και παράλληλα συμβάλλει καθοριστικά στην ευρύτερη ανάπτυξη της περιοχής. Η British Airways είναι πάντοτε αρωγός στην προσπάθεια της ευρύτερης συνεργασίας των δύο χωρών».

Σημειώνεται ότι η British Airways συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο 5 φορές την εβδομάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024