Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜικρής σημασίας κλοπή υπολογιστών από την τεχνική βάση της Ολυμπιακής

Μικρής σημασίας κλοπή υπολογιστών από την τεχνική βάση της Ολυμπιακής

Με ανακοίνωσή της η Ολυμπιακή Αεροπορία διαψεύδει τα σενάρια που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο για κλοπή ηλεκτρονικών υπολογιστών από την τεχνική βάση του δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό που περιείχαν αρχεία συντήρησης […]

Με ανακοίνωσή της η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> διαψεύδει τα σενάρια που δημοσιεύθηκαν στον Τύπο για κλοπή<...> ηλεκτρονικών υπολογιστών από την τεχνική βάση του δυτικού αεροδρομίου στο Ελληνικό που περιείχαν αρχεία συντήρησης και εκμετάλλευσης των αεροσκαφών.

Η διοίκηση της εταιρείας τονίζει ότι η απώλεια τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών (PC), καθώς και ενός πληκτρολογίου και ενός εκτυπωτή δεν επηρεάζουν τη λειτουργία της τεχνικής βάσης.

Τέλος, η διοίκηση αναφέρει ότι παράλληλα με την έρευνα της αστυνομίας σχετικά με την απώλεια αυτή, έδωσε εντολή στη γενική διεύθυνση της τεχνικής βάσης να διενεργήσει εξέταση για την πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού.

Η κλοπή είχε γίνει αντιληπτή από υπαλλήλους της εταιρίας τη Δευτέρα, αλλά δεν ανακοινώθηκε. Στην ΟΑ<.> εικάζουν πως συμφέροντα αγοραστών της εταιρίας μπορεί να οδήγησαν στην κλοπή, στην περίπτωση που αυτή δεν έγινε από απλούς κλέφτες.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024