Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πρόεδρος στον Όμιλο της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Νέα πρόεδρος στον Όμιλο της Ολυμπιακής Αεροπορίας

Καθήκοντα προέδρου και διευθύνουσας Συμβούλου του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας αναλαμβάνει η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, στη θέση του κ. Διονύση Καλόφωνου, ο οποίος έχει […]

Καθήκοντα προέδρου και διευθύνουσας Συμβούλου του Ομίλου της Ολυμπιακής Αεροπορίας αναλαμβάνει η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, μέλος του<...> Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, στη θέση του κ. Διονύση Καλόφωνου, ο οποίος έχει αναλάβει την προεδρεία των Ολυμπιακών Αερογραμμών, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Η κ. Παπαδοπούλου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στους τομείς των Διεθνών Οικονομικών σχέσεων και της Διοίκησης Αερομεταφορών στην Ελλάδα και την Αγγλία. Γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά. Εργάσθηκε επί 12 έτη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Από το 2001 μέχρι σήμερα εργάσθηκε στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, ως σύμβουλος σε θέματα αερομεταφορών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024