Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέες τιμές στους ναύλους της Singapore Airlines

Νέες τιμές στους ναύλους της Singapore Airlines

Φυλλάδιο με τις νέες τιμές των ναύλων, που ισχύουν από την 1η Απριλίου 2001 έως και την 31η Μαρτίου 2002 εξέδωσε η Singapore Airlines (SIA). Στο φυλλάδιο παρουσιάζονται αναλυτικά οι […]

Φυλλάδιο με τις νέες τιμές των ναύλων, που ισχύουν από την 1η Απριλίου 2001 έως και την<...> 31η Μαρτίου 2002 εξέδωσε η Singapore Airlines<.> (SIA<.>).

Στο φυλλάδιο παρουσιάζονται αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων και για τις τρεις θέσεις, για όλους τους προορισμούς που περιλαμβάνονται στο δίκτυο της SIA, καθώς και οι φόροι αεροδρομίου που ισχύουν σε κάθε χώρα.

Η Singapore Airlines στο πλαίσιο της νέας τιμολογιακής πολιτικής, αλλά και της προσπάθειας που καταβάλει για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων επιβατών της, έχει συνάψει συμφωνία με τις εταιρίες Ολυμπιακή, Aegean-Cronus και Axon, παρέχοντας τους έτσι τη δυνατότητα, με τον ίδιο, ελάχιστο ναύλο να πετάξουν από όλα τα εγχώρια αεροδρόμια προς στην Αθήνα.

Επίσης με μία σχετική προσαύξηση (για μία διαδρομή) μπορούν να πετάξουν στον τελικό προορισμό τους μέσω Κωνσταντινούπολης, Ρώμης, Παρισιού, Λονδίνου, Άμστερνταμ, Καΐρου και Ντουμπάι, χρησιμοποιώντας για τον ενδιάμεσο σταθμό μία από τις πτήσεις της Ολυμπιακής, της Lufthansa ή της Virgin Atlantic.

Με την ίδια προσαύξηση μπορούν να πετάξουν και από τη Θεσσαλονίκη μέσω Φρανκφούρτης, Παρισιού, Λονδίνου και Άμστερνταμ για τον τελικό προορισμό τους, με πτήση της Ολυμπιακής Αεροπορίας για τον ενδιάμεσο σταθμό.

Οι επιβάτες της εταιρίας, των οποίων ο τελικός προορισμός δεν είναι η Σιγκαπούρη, μπορούν να κάνουν στάση μίας ημέρας στην 'Πόλη των Λεόντων' και να επωφεληθούν από την προσφορά 'Singapore Stopover Holiday 2001/02', η οποία, σε ένα ελκυστικό πακέτο περιλαμβάνει: Μία διανυκτέρευση σε πρώτης κατηγορίας ξενοδοχείο, τη μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, την είσοδο σε 8 από τα κύρια αξιοθέατα (π.χ. Ζωολογικό κήπο, νυχτερινό σαφάρι, πάρκο πουλιών, πάρκο με τις ορχιδέες κλπ) και την επίσκεψη σε ένα μουσείο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024