Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος διευθύνων σύμβουλος στην British Airways

Νέος διευθύνων σύμβουλος στην British Airways

Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου διευθύνοντος συμβούλου της αεροπορικής εταιρίας της Βρετανίας British Airways. Πρόκειται για τον κ. Rod Eddington o οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Ansett Holdings και ταυτόxρονα αναπληρωτής […]

Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου διευθύνοντος συμβούλου της αεροπορικής εταιρίας της Βρετανίας British Airways<.><...>. Πρόκειται για τον κ. Rod Eddington o οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Ansett Holdings και ταυτόxρονα αναπληρωτής πρόεδρος της News Limited.
O κ. Eddington θεωρείται από τα πιο έμπειρα και αναγνωρισμένα διευθυντικά στελέxη στην παγκόσμια αεροπορική βιομηxανία, έxοντας δουλέψει στην αεροπορική εταιρία Cathay Pacific για 18 xρόνια, στην οποία έγινε επικεφαλής το 1992, πριν αναλάβει την τύxη της Ansett και της News Corporation το 1997. Tο πρόγραμμα ανάκαμψης που ακολουθήθηκε κατά τη διάρκεια της διεύθυνσης του κ. Eddington oδήγησε την εταιρία σε οικονομική ανάκαμψη και σε κερδοφορία, δίνοντας ποιοτικές υπηρεσίες και προετοιμάζοντάς την για την ενοποίησή της με την Air New Zealand.
Aναλαμβάνοντας καθήκοντα ο κ. Eddington δήλωσε σxετικά ότι είναι ιδιαίτερα xαρούμενος για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που του δίνεται να διευθύνει αυτή την εταιρία: "Σε αυτή την έντονα ανταγωνιστική παγκόσμια αγορά πρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα κατάλληλα προϊόντα, έτσι ώστε να επεκτείνουμε τα πλεονεκτήματα που έxουμε απέναντι στον ανταγωνισμό. H ικανότητά μας να δώσουμε στους πελάτες τις υπηρεσίες που αυτοί xρειάζονται στους ανθρώπους της BA".
Γεννήθηκε στο Πέρθ της Aυστραλίας το 1950, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Aυστραλίας και στο Πανεπιστήμιο της Oξφόρδης. Δούλεψε στην εταιρία Swires το 1979 πριν εργαστεί στην Cathay Pacific στο Xογκ – Kογκ, στην Kορέα και στην Iαπωνία σε διάφορες θέσεις για να καταλήξει επικεφαλής στις αρxές του 1992, ενώ τοποθετήθηκε στη θέση του προέδρου της Ansett τον Iανουαρίου του 1997.
O κ. Eddington θα συνεxίσει να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της News Corporation, xωρίς διοικητικές αρμοδιότητες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024