Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟλυμπιακή Αεροπορία: Κατατέθηκαν τέσσερις προσφορές για την εξαγορά της

Ολυμπιακή Αεροπορία: Κατατέθηκαν τέσσερις προσφορές για την εξαγορά της

Τέσσερις προσφορές κατατέθηκαν χθες για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Οι φάκελοι υποβλήθηκαν στον χρηματοοικονομικό σύμβουλο του Δημοσίου, Credit Suisse First Boston, στο Λονδίνο. Οι εταιρίες που […]

Τέσσερις προσφορές κατατέθηκαν χθες για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>. Οι φάκελοι<...> υποβλήθηκαν στον χρηματοοικονομικό σύμβουλο του Δημοσίου, Credit Suisse First Boston, στο Λονδίνο. Οι εταιρίες που κατέθεσαν πρόταση ήταν οι: Axon Airlines
Venture Capital Integrated Airline Solutions
Κυπριακές Αερογραμμές
Όμιλος Ρέστη

Η κυβέρνηση μετά από δέκα μέρες, αναγκαίος χρόνος για την εξέταση των φακέλων, θα πρέπει να αποφασίσει ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για την Ολυμπιακή Αεροπορία και να ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις μαζί του για την υπογραφή της συμφωνίας.

Σύμφωνα με στοιχεία η όλη διαδικασία θα είναι αρκετά δύσκολη, και λόγω του χαμηλού τιμήματος αλλά και από το γεγονός ότι οι προσφορές δεν αφορούν το σύνολο του ομίλου της ΟΑ<.> (π.χ, ένας από τα φαβορί του διαγωνισμού -όμιλος Ρέστη- δεν θα κάνει προσφορά για την θυγατρική της ΟΑ Olympic Catering).

Η πρόταση της αυστραλιανής εταιρίας Venture Capital Integrated Airline Solutions (ΙΑS), έχει γίνει από κοινού με τους πιλότους της Ολυμπιακής Αεροπορίας, οι οποίοι συμφώνησαν να συμμετάσχουν στην κοινοπραξία μέχρι του ποσού των 10 εκατ. δολαρίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024