Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠαράταση ανάσας των συντεχνιών Κ.Α. από την κυβέρνηση

Παράταση ανάσας των συντεχνιών Κ.Α. από την κυβέρνηση

Οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών πήραν παράταση μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου από το Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου να απαντήσουν εάν αποδέχονται το σχέδιο διάσωσης της εταιρείας. Σε γραπτή του ανακοίνωση, που […]

Οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών πήραν παράταση μέχρι τις<...> 30 Δεκεμβρίου από το Υπουργικό Συμβούλιο, προκειμένου να απαντήσουν εάν αποδέχονται το σχέδιο διάσωσης της εταιρείας.

Σε γραπτή του ανακοίνωση, που ανέγνωσε μετά τη συνεδρία του Σώματος ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κύπρος Χρυσοστομίδης, το Υπουργικό Συμβούλιο αναφέρει ότι αποκρινόμενο στην παράκληση των συντεχνιών για σύντομη παράταση προκειμένου να δοθούν οι τελικές τους απαντήσεις αναφορικά με το σχέδιο ανασυγκρότησης της εταιρείας, το Σώμα συμφώνησε να επεκταθεί η προθεσμία μέχρι την 30 Δεκεμβρίου.

Ταυτόχρονα το Υπουργικό μελετά διαζευκτικές λύσεις, συμπεριλαμβανομένης και της εξαγοράς της Eurocypria από την κυβέρνηση.

Στην ανακοίνωσή του το Σώμα εκφράζει ανησυχία για την κατάσταση του εθνικού αερομεταφορέα και σημειώνει ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για να μην πληγεί ούτε η οικονομία, ούτε να μείνει η χώρα χωρίς επαρκείς αεροπορικές συγκοινωνίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024