Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροσγείωση αεροσκάφους της British Airways εκτός διαδρόμου

Προσγείωση αεροσκάφους της British Airways εκτός διαδρόμου

Εκτός διαδρόμου προσγειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου αεροσκάφος, τύπου Boeing 777, της British Airways, που εκτελούσε την πτήση 38 από το Πεκίνο στο Λονδίνο. Οι επιβάτες […]

Εκτός διαδρόμου προσγειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου αεροσκάφος, τύπου Boeing 777, της British Airways, που εκτελούσε την πτήση 38 από το Πεκίνο στο Λονδίνο. Οι επιβάτες εκκένωσαν με ασφάλεια<...>το αεροσκάφος και μεταφέρθηκαν στο κτίριο του αεροδρομίου, ενώ τρεις άνθρωποι ανέφεραν ελαφρούς τραυματισμούς.

Το περιστατικό προκάλεσε καθυστερήσεις στις πτήσεις, μεταξύ των οποίων και για το αεροπλάνο του πρωθυπουργού Γκόρντον Μπράουν που επρόκειτο να αναχωρήσει για την Κίνα.

Η βρετανική αστυνομία σε ανακοίνωση της απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας, αφού δεν υπήρχε το παραμικρό σχετικό στοιχείο, ενώ η εταιρία σε επίσημη ανακοίνωση της δεν αναφέρθηκε καθόλου στα αίτια της αναγκαστικής προσγείωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024