Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε αποτυχία οι προσπάθειες για ιδιωτικοποίηση της MALEV

Σε αποτυχία οι προσπάθειες για ιδιωτικοποίηση της MALEV

Οι προσπάθειες της ουγγρικής κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του εθνικού αερομεταφορέα της χώρας, Malev, οδηγούνται σε αποτυχία αφού αποχώρησαν οι τέσσερις δυνητικοί αγοραστές από την διαδικασία του διαγωνισμού. Μεταξύ των […]

Οι προσπάθειες της ουγγρικής κυβέρνησης για την ιδιωτικοποίηση του εθνικού αερομεταφορέα της χώρας, Malev<.>, οδηγούνται<...> σε αποτυχία αφού αποχώρησαν οι τέσσερις δυνητικοί αγοραστές από την διαδικασία του διαγωνισμού. Μεταξύ των εταιριών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον ήταν η Lufthansa και η British Airways. Οι ιθύνοντες τους όμως πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν των προσπαθειών ιδιωτικοποίησης της εταιρίας.

Το κρατικό πρακτορείο ιδιωτικοποιήσεων της Ουγγαρίας, με έδρα τη Βουδαπέστη, απέδωσε την αποτυχία της προσπάθειας ιδιωτικοποίησης της Malev στις αυξανόμενες κινήσεις για τον σχηματισμό διεθνών αεροπορικών συμμαχιών σε διεθνές επίπεδο.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023