Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ κίνηση επιβατών στη Malev αυξήθηκε κατά 6% το 2009
200.000 περισσότεροι επιβάτες πέταξαν με Malev το 2009

Η κίνηση επιβατών στη Malev αυξήθηκε κατά 6% το 2009

Η Malev σημειώνει καλύτερες επιδόσεις από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο μέσα στο 2009, ένα έτος που σημείωσε κάμψη στη βιομηχανία των αεροπορικών μεταφορών στο σύνολό της. Ενάντια με την αρνητική […]

Η Malev σημειώνει καλύτερες επιδόσεις από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο μέσα στο 2009, ένα έτος που<...> σημείωσε κάμψη στη βιομηχανία των αεροπορικών μεταφορών στο σύνολό της. Ενάντια με την αρνητική τάση στην υπόλοιπη Ευρώπη, ο ουγγρικός εθνικός αερομεταφορέας ήταν σε θέση να αυξήσει τον αριθμό των επιβατών που μετέφερε (και με αύξηση πέραν του 16% στις πτήσεις από Λάρνακα). Η αεροπορική εταιρεία μετέφερε συνολικά 3,3 εκατ. επιβάτες σε τακτικές και ναυλωμένες πτήσεις, 6% περισσότερους σε σχέση με το προηγούμενο έτος (εκτός επιβατών μεγάλων αποστάσεων).

Η Malev ήταν σε θέση να πετύχει αύξηση 6% στην επιβατική κίνηση παρά το γεγονός ότι κατά το πρώτο τρίμηνο του 2009, όταν επίσης επηρεάστηκε από την οικονομική κρίση, ο αριθμός των επιβατών της μειώθηκε σημαντικά. Μετά από αυτή τη σοβαρή απώλεια του κύκλου εργασιών, η εταιρεία ήταν σε θέση να «πετάξει ψηλά” και πάλι με μια νέα, δυναμική, εμπορική στρατηγική στοχεύοντας ένα ευρύ τμήμα του επιβατικού κοινού. Η εταιρεία έφτασε την πιο δυναμική αύξηση – πάνω από 10% – του αριθμού των επιβατών τον Οκτώβριο και τον Δεκέμβριο.

Την περασμένη χρονιά η Malev ήταν σε θέση να παρέχει στους επιβάτες της μια ευχάριστη έκπληξη και στους ανταγωνιστές της ένα ανεπιθύμητο σοκ, με πολλές ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες. Αυτές περιλάμβαναν μια νέα στρατηγική τιμολόγησης γεγονός που επέτρεψε στην εταιρεία να αντιμετωπίσει την πρόκληση του ανταγωνισμού κατά τους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους, να εγγυηθεί μια καλύτερη τιμή σε άτομα που ταξιδεύουν σε γκρουπ, να επιτύχει πενταπλάσια αύξηση του αριθμού των εταιρικών πελατών, να προωθήσει πολλά ειδικά πακέτα διακοπών μαζί με τις αερογραμμές της συμμαχίας oneworld αλλά και να ξεκινήσει πτήσεις σε τρείς νέους προορισμούς.

Ο Karim Makhlouf, γενικός εμπορικός διευθυντής της Malev, τόνισε: “Όλες οι προσπάθειές μας έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα για το περασμένο έτος, και είχαμε την ευκαιρία να αυξήσουμε τα ποσοστά πληρότητας των πτήσεων μας στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες σε 66,5%. Φέτος έχουμε ως στόχο να αυξήσουμε περαιτέρω το ποσοστό πληρότητας και για αυτό το λόγο δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη νέα εμπορική στρατηγική μας και δίνοντας νέες προσφορές όλο το χρόνο. Είμαι πολύ θετικός ότι η επιτυχής μετάβαση μας προς μια ηγετική, δυναμική και ποιοτική αεροπορική εταιρία στην Κεντρική Ευρώπη συνεχίζεται και φέτος. Για το 1ο τρίμηνο του 2010 αναμένουμε διψήφια αύξηση του αριθμού των επιβατών που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο μας για την περαιτέρω αύξηση του μεριδίου αγοράς και να είμαστε η πρώτη επιλογή στην Ουγγαρία και στην περιοχή”.

Οι ακόλουθοι προορισμοί της Malev προσέλκυσαν ιδιαίτερα υψηλό αριθμό επιβατών (η αύξηση ποσοστού δίδεται στην παρένθεση): Αμβούργο (+49%), Βυρηττός (+40%), Ελσίνκι (+22%), Κοπεγχάγη (+10%), Λάρνακα (+16%), Ρώμη (+54%), Σκόπια (+18%), Στοκχόλμη (+ 21%), και Τίρανα (+34%).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024