Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόσκληση για συμμετοχή στη συμμαχία oneworld έλαβε η Malev

Πρόσκληση για συμμετοχή στη συμμαχία oneworld έλαβε η Malev

Πρόσκληση για να συμμετάσχει σε μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως αεροπορικές συμμαχίες, την oneworldTM, έλαβε προχτές, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2005,η αεροπορική εταιρία Malev, στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε. Παρόντες […]

Πρόσκληση για να συμμετάσχει σε μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως αεροπορικές συμμαχίες, την oneworldTM, έλαβε προχτές, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2005,<...>η αεροπορική εταιρία Malev, στα πλαίσια ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Υπουργός Οικονομικών της Ουγγαρίας, κ. Janos Veres, όπως και ο Υπουργός Οικονομίας και Μεταφορών, κ. Janos Koka, οι οποίοι και αποδέχτηκαν επίσημα την πρόσκληση, ενώ το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας (memorandum of understanding) υπολογίζεται να υπογραφεί τον προσεχή Μάιο.

Μέχρι τότε, η Malev θα πρέπει να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και να τηρεί όλα τα επίπεδα ασφάλειας που απαιτεί για τα μέλη της η oneworld, ώστε να είναι σε θέση έπειτα να εγγυηθεί την παροχή όλων των υπηρεσιών και πλεονεκτημάτων στους επιβάτες της, που η oneworld προβλέπει.

Η επίσημη πρόσκληση βέβαια περιλαμβάνει μια σειρά από προϋποθέσεις που καλείται να αποδεχτεί η Malev προκειμένου να συμπεριληφθεί στην oneworld, όπως την αλλαγή πολιτικής ανάπτυξης της, προκειμένου να επιστρέψει στην κερδοφορία, αλλά και τη σύναψη διμερών συμφώνων συνεργασίας με άλλες εταιρίες.

Έτσι, τώρα η Malev καλείται να προσαρμόσει τα συστήματα πληροφοριών της, να εκπαιδεύσει τους εργαζόμενους της στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών κατά τα πρότυπα της oneworld, και να κάνει όλα όσα συνεπάγονται, προτού καταστεί επίσημο μέλος της συμμαχίας. Σαν υποστηρικτής της Malev από τον χώρο της oneworld, θα ενεργεί η εταιρία Finnair, η οποία θα την βοηθήσει στην υλοποίηση όλων των παραπάνω δραστηριοτήτων. Να σημειωθεί ότι η Malev έχει ήδη υπογράψει συμφωνία για πτήσεις κοινού κωδικού με την Finnair.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024