Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΣυνάντηση Α. Γκερέκου με τον πρόεδρο της τουρκικής TURSAB
Ανάγκη για το συντονισμό του κοινού τουριστικού ρεύματος

Συνάντηση Α. Γκερέκου με τον πρόεδρο της τουρκικής TURSAB

Συναντήθηκε χθες η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κα Aντζελα Γκερέκου, με τον πρόεδρο της Ένωσης των Τουριστικών Πρακτορείων της Τουρκίας, TURSAB, κ. Basaran Ulusoy. Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, ενώ εκ μέρους του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων της…

Συναντήθηκε χθες η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κα Aντζελα Γκερέκου, με τον πρόεδρο της Ένωσης των Τουριστικών Πρακτορείων της<...> Τουρκίας, TURSAB, κ. Basaran Ulusoy. Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του ΕΟΤ, κ. Νικόλας Κανελλόπουλος, ενώ εκ μέρους του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων της Ελλάδας (HATTA) συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος κ. Μάκης Ιωακειμίδης, το μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Κελαιδίτης, η διευθύντρια κα Aννα Ανυφαντή και η κα Φρύνη Αλεξίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν κοινού αιτήματος της TURSAB και του ΗΑΤΤΑ και αφορούσε στην επανεπιβεβαίωση του καλού κλίματος των ελληνοτουρκικών σχέσεων στο τομέα του τουρισμού. Συγχρόνως τονίστηκε η ανάγκη για το συντονισμό σε ό,τι αφορά στο κοινό τουριστικό ρεύμα σχετικό με τις δύο χώρες και από τις παραδοσιακές αγορές, αλλά και από τις αναπτυσσόμενες.

Ακόμη, ο πρόεδρος κ. Basaran Ulusoy μετέφερε και αίτημα του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού για επίσημη επίσκεψη της υφυπουργού στην Τουρκία.

Μετά τη συνάντηση, η κα Γκερέκου δήλωσε: “Θέλω καταρχήν να επισημάνω το πολύ καλό κλίμα συνεργασίας που υπήρχε στη συνάντηση. Είναι κοινός στόχος και των δύο χωρών η ανάπτυξη του τουρισμού, ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη διεθνή οικονομική συγκυρία. Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να διερευνήσουμε όλες τις δυνατότητες για δημιουργική συνεργασία, η οποία αναμένουμε ότι θα αποφέρει οφέλη και στα δύο κράτη”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024