Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Germanwings εγκαινιάζει 15 απευθείας δρομολόγια από την Κάτω Σαξονία
Νέα έδρα στο Ανόβερο μέχρι τα τέλη Απριλίου

Η Germanwings εγκαινιάζει 15 απευθείας δρομολόγια από την Κάτω Σαξονία

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Germanwings ανακοίνωσε ότι από την 29η Απριλίου 2010 τρία αεροπλάνα της θα εδρεύουν στο Ανόβερο, που θα αποτελέσει την έκτη βάση της εταιρίας στη Γερμανία, μια […]

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Germanwings ανακοίνωσε ότι από την 29η Απριλίου 2010 τρία αεροπλάνα<...> της θα εδρεύουν στο Ανόβερο, που θα αποτελέσει την έκτη βάση της εταιρίας στη Γερμανία, μια κίνηση που θα ανοίξει το δρόμο για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή.

Από το πρωί της 29ης Απριλίου 2010, πρωταρχικός στόχος της Germanwings θα είναι η Στουτγκάρδη, η οποία θα προσεγγίζεται πρωί και βράδυ από τη χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία, καθιστώντας τον προορισμό ελκυστικό τόσο για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για τους επιχειρηματίες ταξιδιώτες. Εκτός από τη Στουτγκάρδη η Germanwings θα προσφέρει 14 ακόμη απευθείας δρομολόγια από το Ανόβερο, προς Λονδίνο – Stansted (2 πτήσεις καθημερινά), Βιέννη, (2 πτήσεις καθημερινά), Μιλάνο (6 πτήσεις καθημερινά), Βουδαπέστη (4 πτήσεις καθημερινά), Μόσχα (4 πτήσεις καθημερινά), Palma de Majorca (4 πτήσεις καθημερινά), Ρώμη (4 πτήσεις καθημερινά), Βαρκελώνη (4 πτήσεις καθημερινά), Split (3 πτήσεις καθημερινά), Zagreb (3 πτήσεις καθημερινά), Bastia (εβδομαδιαία πτήση) Dubrovnik (εβδομαδιαία πτήση) Ηράκλειο Κρήτης (εβδομαδιαία πτήση) και Zadar (εβδομαδιαία πτήση).

Εκτός των άλλων, οι επιβάτες της δημοφιλούς αεροπορικής εταιρείας που αναχωρούν από το Ανόβερο θα μπορούν να μετεπιβιβάζονται γρήγορα και άνετα στο αεροδρόμιο της Στουτγκάρδης προς 13 ακόμη προορισμούς: Σμύρνη, Αντάλια, Βουκουρέστι, Βελιγράδι, Aγκυρα, Ίμπιζα, Κωνσταντινούπολη, Κωνσταντινούπολη, Κρακοβία, Καβάλα, Reykjavik, Λισαβόνα και Pristinaund Βαρσοβίας. Αναμφίβολα και αυτό το πρόγραμμα πτήσεων είναι ιδιαίτερα ελκυστικό τόσο για ταξιδιώτες αναψυχής όσο και για επιχειρηματίες ταξιδιώτες.

Από την αρχή του νέου έτους η Germanwings υπολογίζει να διακινήσει περισσότερους από 500.000 επιβάτες στο Ανόβερο, ενώ για την επόμενη χρονιά προσβλέπει σε περισσότερους από 750.000 ταξιδιώτες. Η δέσμευση αυτή της Germanwings δεν μπορεί παρά να έχει θετικές επιπτώσεις στον τομέα απασχόλησης καθώς και στην ανάπτυξη όλης της περιφέρειας: Ένα και μόνο αεροπλάνο παρέχει κατά κανόνα τόσες θέσεις εργασίας όσες μια μέση επιχείρηση. Συνεπώς, αυτόν τον Απρίλιο, με τα τρία νέα αεροπλάνα της στο Ανόβερο, η Germanwings είναι υποχρεωμένη να δημιουργήσει, ή να εξασφαλίσει, 750 νέες θέσεις εργασίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024