Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε δύσκολη θέση η Ολυμπιακή από τις απεργίες

Σε δύσκολη θέση η Ολυμπιακή από τις απεργίες

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Ολυμπιακή Αεροπορία εχθές Τρίτη από την ξαφνική 24ωρη απεργία των τεχνικών υπαλλήλων της εταιρίας που είχε ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Η εταιρία […]

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε η Ολυμπιακή Αεροπορία<.> εχθές Τρίτη από την ξαφνική 24ωρη απεργία των τεχνικών υπαλλήλων της εταιρίας που είχε ως αποτέλεσμα<...> την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

Η εταιρία προγραμμάτισε μία πτήση ανά προορισμό για το εσωτερικό και μια πτήση ανά χώρα για το εξωτερικό για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, δεν έλειψαν όμως οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί.

Η διοίκηση της Ολυμπιακή αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την απεργία προσέφυγε στο Πρωτοδικείο Αθηνών καταγγέλλοντας την απεργία ως παράνομη και καταχρηστική. Το Πρωτοδικείο όμως απέρριψε την αγωγή της ΟΑ<.> με αποτέλεσμα οι απεργιακές κινητοποιήσεις να πραγματοποιηθούν όπως είχαν προγραμματισθεί.

Από την πλευρά της η εταιρία εξέφρασε τη λύπη της για την ταλαιπωρία του επιβατικού της κοινού, η οποία -όπως σημειώνει- θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί εάν η δικαστική απόφαση είχε κοινοποιηθεί στους δικηγόρους της νωρίτερα από τις 00:20 της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση έχουν προκηρύξει για την Παρασκευή, οι Σύλλογοι των Εποχικών Εργαζομένων της ΟΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024