Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε κίνδυνο η συγχώνευση British Airways – Iberia λόγω της κρίσης
Η χρηματοοικονομική αστάθεια απειλεί τη συγχώνευση

Σε κίνδυνο η συγχώνευση British Airways – Iberia λόγω της κρίσης

Απειλείται η συγχώνευση της British Airways με την Iberia, καθώς η βρετανική αεροπορική εταιρεία προειδοποίησε ότι η συμφωνία δεν αναμένεται να προχωρήσει, λόγω της αστάθειας που επικρατεί στις χρηματοοικονομικές αγορές. […]

Απειλείται η συγχώνευση της British Airways με την Iberia, καθώς η βρετανική αεροπορική εταιρεία προειδοποίησε ότι<...> η συμφωνία δεν αναμένεται να προχωρήσει, λόγω της αστάθειας που επικρατεί στις χρηματοοικονομικές αγορές.

Για πρώτη φορά από τον Ιούλιο, όταν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο αερομεταφορέων, η χρηματιστηριακή αξία της Iberia ξεπέρασε την αντίστοιχη της BA. Στο πλαίσιο αυτό, ο διευθυντής της BA, Γουίλι Γουόλς, δήλωσε ότι η τρέχουσα αξία δεν αναμένεται να γίνει αποδεκτή από τους μετόχους της βρετανικής εταιρείας, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι η BA θα εγκαταλείψει τη συμφωνία, εάν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της.

Η μετοχή της Iberia θεωρείται υπερτιμημένη από τη βρετανική εταιρεία, αν και τα τελικά συμπεράσματα θα ληφθούν κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο συμβαλλόμενων μερών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024