Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣε τετράωρη στάση απεργίας κατήλθαν χτες οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών

Σε τετράωρη στάση απεργίας κατήλθαν χτες οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών

Τετράωρη στάση απεργίας πραγματοποίησαν τελικά χτες, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2006, οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών (ΠΑΣΥΠΙ), όπως είχανάλλωστε εξαγγείλει πριν μέρες, καθώς όπως υποστηρίζουν, η Διοίκηση της εταιρίας αθέτησε το […]

Τετράωρη στάση απεργίας πραγματοποίησαν τελικά χτες, Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2006, οι πιλότοι των Κυπριακών Αερογραμμών (ΠΑΣΥΠΙ), όπως είχαν<...>άλλωστε εξαγγείλει πριν μέρες, καθώς όπως υποστηρίζουν, η Διοίκηση της εταιρίας αθέτησε το μέρος της συμφωνίας του Σχεδίου Αναδιάρθρωσης των Κ.Α., που αφορά στις αποκοπές προσωπικού.

Αυτό που ζητούν οι πιλότοι είναι υπογραφή και πλήρη εφαρμογή των συμφωνηθέντων, ενώ η Διοίκηση της εταιρίας, από την πλευρά της, απορρίπτει κατηγορηματικά τη θέση των πιλότων ότι αθέτησε τη συμφωνία τους, δια στόματος του προέδρου του Δ.Σ., κ. Λάζαρου Σαββίδη, ο οποίος μάλιστα τόνισε σε δηλώσεις του ότι “η εταιρία προέβη γι` αυτούς σε υποχωρήσεις στις οποίες δεν προέβη για άλλους κλάδους”.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι προκειμένου να μην επηρεαστεί το επιβατικό κοινό από την χτεσινή τετράωρη στάση απεργίας, η Διοίκηση και η Διεύθυνση των Κυπριακών Αερογραμμών αποφάσισαν οι τέσσερις πτήσεις, που επηρεάζονταν, να μετατοπισθούν χρονικά ή να εκτελεστούν με αεροσκάφη θυγατρικών εταιριών των Κ.Α..

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024