Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣταματούν οι έρευνες για την ανεύρεση σορών και συντριμμιών του μοιραίου Airbus
Απίθανο πλέον να βρεθεί κάτι

Σταματούν οι έρευνες για την ανεύρεση σορών και συντριμμιών του μοιραίου Airbus

Το Πολεμικό Ναυτικό και η Αεροπορία της Βραζιλίας ανακοίνωσαν ότι τερματίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση σορών και συντριμμιών της πτήσης AF447 της Air France που έπεσε στη θάλασσα, ενώ […]

Το Πολεμικό Ναυτικό και η Αεροπορία της Βραζιλίας ανακοίνωσαν ότι τερματίζουν τις έρευνες για την ανεύρεση σορών και συντριμμιών<...> της πτήσης AF447 της Air France που έπεσε στη θάλασσα, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο Ρίο-Παρίσι, εκτιμώντας πως είναι απίθανο να βρεθεί ο,τιδήποτε άλλο.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο BBC, το κυνήγι για την ανεύρεση των μαύρων κουτιών του μοιραίου αεροσκάφους συνεχίζονται. “Δεν βρέθηκε καμία σορός εδώ και εννέα ημέρες”, δήλωσε ο αντισμήναρχος Henry Nunhoz στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Ρεσίφε. “Είναι απίθανο να βρεθούν άλλοι σοροί ή συντρίμμια”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι επιχειρήσεις, που διεξάγονταν με τη βοήθεια γαλλικών σκαφών και ισπανικών και αμερικανικών αεροπλάνων, επέτρεψαν την ανεύρεση 51 σορών από τα 228 θύματα του Airbus A330 της Air France τα οποία προέρχονταν από 32 χώρες. Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει απροσδιόριστη. Το Γραφείο Ερευνών και Αναλύσεων (ΒΕΑ), το οποίο έχει αναλάβει την τεχνική έρευνα για την εξαφάνιση του Airbus, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα υποβάλει μία πρώτη πραγματολογική αναφορά την ερχόμενη Πέμπτη, 2 Ιουλίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024