Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην λίστα της IOSA συμπεριλήφθηκε πρόσφατα η Gulf Air

Στην λίστα της IOSA συμπεριλήφθηκε πρόσφατα η Gulf Air

Στην λίστα της IOSA (IATA Operational Safety Audit) συμπεριλήφθηκε πρόσφατα η αεροπορική εταιρία Gulf Air,έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από την ΙΑΤΑ και καλύπτει διάφορους τομείς αεροπορικών δραστηριοτήτων όπως ασφάλεια, […]

Στην λίστα της IOSA (IATA Operational Safety Audit) συμπεριλήφθηκε πρόσφατα η αεροπορική εταιρία Gulf Air,<...>έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από την ΙΑΤΑ και καλύπτει διάφορους τομείς αεροπορικών δραστηριοτήτων όπως ασφάλεια, συντήρηση, υπηρεσίες εδάφους και φορτίων.

Σκοπός του προγράμματος IOSA είναι ο καθορισμός και η προώθηση θεμάτων ασφάλειας που επικυρώθηκαν από το Διεθνές Πολιτικό Οργανισμό Αεροπλοΐας (ICAO), την Ομοσπονδιακή Αρχή Αεροπλοΐας και τις αρχές αεροπλοΐας όλου του κόσμου.

“Αυτό το σπουδαίο κατόρθωμα είναι αποτέλεσμα της δυνατής και συνεχούς προσπάθειας μας στα υψηλότερα επίπεδα των διεθνών κριτηρίων ασφάλειας και ποιότητας που καθορίζει η ΙΑΤΑ σε όλους τους τομείς της αεροπλοΐας” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Gulf Air, κ. James Hogan, ενώ δεν παρέλειψε να επαινέσει την αφοσίωση και την συνεχή προσπάθεια των υπευθύνων και των υπαλλήλων της Gulf Air για την επίτευξη της πιστοποίησης του προγράμματος.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμιστεί ότι η Gulf Air ιδρύθηκε το 1950 και σήμερα ανήκει στο Ηνωμένο Βασίλειο του Μπαχρέιν του Ομάν και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενώ είναι η μοναδική αεροπορική εταιρία που καλύπτει όλες τις χώρες του Κόλπου. Το δίκτυο της εταιρίας εξαπλώνεται από την Ευρώπη έως την Ασία και καλύπτει 45 πόλεις σε 33 χώρες. Ο στόλος της είναι από τους πιο σύγχρονους στη Μέση Ανατολή και αποτελείται από 36 αεροσκάφη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024