Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτην πρώτη τριάδα η British Airways στο διαγωνισμό για την καλύτερη φήμη

Στην πρώτη τριάδα η British Airways στο διαγωνισμό για την καλύτερη φήμη

Ανάμεσα στα 3 κορυφαία brands της Μεγάλης Βρετανίας ψηφίστηκε η British Airways στον ετήσιο superbrands awards διαγωνισμό, όπου επιβραβεύονταιοι εταιρίες που έχουν δημιουργήσει την καλύτερη φήμη στον τομέα τους, παρέχοντας […]

Ανάμεσα στα 3 κορυφαία brands της Μεγάλης Βρετανίας ψηφίστηκε η British Airways στον ετήσιο superbrands awards διαγωνισμό, όπου επιβραβεύονται<...>οι εταιρίες που έχουν δημιουργήσει την καλύτερη φήμη στον τομέα τους, παρέχοντας στους καταναλωτές προϊόντα και υπηρεσίες που υπερέχουν από τα αντίστοιχα των εταιριών που δραστηριοποιούνται στον ίδιο κλάδο.

Στα φετινά Superbrands Awards συμμετείχαν 1.200 εταιρίες παγκοσμίου φήμης, από τις οποίες μια επιτροπή ειδικών επέλεξε τις επικρατέστερες 650. Η τελική επιλογή έγινε με βάση την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αναγνωρισιμότητα των «προϊόντων». Στη συνέχεια, 2.373 καταναλωτές – δείγμα αντιπροσωπευτικό του πληθυσμού της Μεγ. Βρετανίας – κλήθηκαν να ψηφίσουν τα 500 κορυφαία brands για το 2006.

Η Jane O’ Brien, υπεύθυνη προϊόντων και Marketing της British Airways, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που οι καταναλωτές επέλεξαν την British Airways ανάμεσα στα 3 κορυφαία brands της Μεγ. Βρετανίας. Ο ανταγωνισμός υπήρξε εξαιρετικά έντονος και η κατάταξή μας στην τρίτη θέση, αμέσως μετά την Microsoft και το BBC, μας καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους. Επιπλέον, κάθε διάκριση που προέρχεται από την πλευρά του κοινού – των άμεσων κριτών της ποιότητας του προϊόντος μας – έχει πάντοτε ιδιαίτερη αξία για εμάς».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024