Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΜαταίωση του διαγωνισμού για δημιουργία εκθεσιακού κέντρου στο Ελ. Βενιζέλος ζητά η ΕΞΘ

Ματαίωση του διαγωνισμού για δημιουργία εκθεσιακού κέντρου στο Ελ. Βενιζέλος ζητά η ΕΞΘ

Τη ματαίωση του διαγωνισμού για τη δημιουργία νέου Διεθνούς Εκθεσιακού – Συνεδριακού Κέντρου επιφάνειας 50.000 τ.μ. στο “Ελευθέριος Βενιζέλος“, ζήτησε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου

Τη ματαίωση του διαγωνισμού για τη δημιουργία νέου Διεθνούς Εκθεσιακού – Συνεδριακού Κέντρου επιφάνειας 50.000 τ.μ. στο “Ελευθέριος Βενιζέλος“, ζήτησε<...>ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος, που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.

Ο κ. Θωμόπουλος, υποστηρίζοντας τη θέση αυτή, επικαλέσθηκε τη δέσμευση του Πρωθυπουργού, στα εγκαίνια της περσινής 70ης ΔΕΘ, για την ανάδειξη της Ελλάδας με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη, σε Διεθνές Περιφερειακό Εκθεσιακό Κέντρο, καθώς και το νέο Εκθεσιακό Κέντρο, έκτασης 15.000 τ.μ., που δημιουργεί η Helexpo στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, στην Αττική, αλλά και το νέο Μητροπολιτικό Συνεδριακό Κέντρο Αττικής, που δρομολόγησε η κυβέρνηση στο Sport Pavilion του Φαληρικού Δέλτα.

“Με τα δεδομένα αυτά” ανέφερε καταληκτικά ο κ. Θωμόπουλος, “ζητάμε από την κυβέρνηση ως εκπροσώπου του Δημοσίου – Μετόχου της εταιρίας που εκμεταλλεύεται το “Ελευθέριος Βενιζέλος”, να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη ματαίωση του διαγωνισμού που προβλέπει την εκεί δημιουργία Διεθνούς Εκθεσιακού – Συνεδριακού Κέντρου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024