Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Gulf Air και η Egypt Air

Συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν η Gulf Air και η Egypt Air

Η Gulf Air και η Egypt Air συμφώνησαν τη δημιουργία πλαισίου στρατηγικής συμμαχίας. Αναλυτικότερα, αρχική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν o κ. Τζέιμς Χόγκαν, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air και […]

Η Gulf Air και η Egypt Air συμφώνησαν τη δημιουργία πλαισίου στρατηγικής<...> συμμαχίας. Αναλυτικότερα, αρχική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψαν o κ. Τζέιμς Χόγκαν, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Gulf Air και ο κ. Ατέφ Αμπτουλχαμίντ Μουσταφά, πρόεδρος της Egypt Air, στο πλαίσιο της συνάντησης Ανωτάτων Στελεχών Αεροπορικών Εταιριών της Μ. Ανατολής που διεξήχθη στην Βηρυτό.

Οι δύο εταιρίες θα συνεργασθούν στην παροχή υπηρεσιών αερομεταφοράς στην Μ. Ανατολή, όπως και στην αμοιβαία ενίσχυση της διασύνδεσης παγκόσμιων προορισμών. Η συνεργασία θα περιλαμβάνει ακόμη, συνεργασία στους τομείς marketing και πωλήσεων, προγραμματισμού πτήσεων, υπηρεσίες μεταφοράς φορτίων σε διεθνείς σταθμούς, μίσθωση αεροσκαφών και σύνδεση των προγραμμάτων προνομίων για τακτικούς πελάτες.

Ως πρώτη φάση αυτής της συνεργασίας, θα ξεκινήσουν πτήσεις συνεκμετάλλευσης μεταξύ Μπαχρέιν – Aμπου Ντάμπι – Ομάν και Καΐρου – Αλεξάνδρειας. Επιπλέον, θα περιλαμβάνουν συνδεδεμένες υπηρεσίες σε κύριους προορισμούς της Αιγύπτου, όπως το Sharm – El – Sheikh και η Hurgada. Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος, οι πτήσεις θα επεκταθούν σε επιπλέον αποστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής Κάιρο – Μπαχρέιν – Σίδνεϊ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, μέσω αυτής της συμφωνίας, θα δίνεται η δυνατότητα στους επιβάτες, με εισιτήριο της μιας εταιρίας, να έχουν πρόσβαση σε πτήσεις του άλλου φορέα και θα διευκολύνεται με μία αυξημένη συχνότητα δρομολογίων η εξυπηρέτηση, του επιχειρηματικού και γενικού κοινού. Με αυτόν τον τρόπο οι δύο εταιρίες θα έχουν την δυνατότητα να συναγωνιστούν οποιοδήποτε αερομεταφορέα της περιοχής.

Επιπρόσθετα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο να συνδέσουν τα υπόλοιπα λειτουργικά σημεία με τα δίκτυά τους σε Ασία, Αφρική και Ευρώπη, είτε μέσω κοινών υπηρεσιών όπως στους προαναφερθέντες προορισμούς, είτε με απευθείας συντονισμό του προγραμματισμού πτήσεων των δύο εταιριών, επιτρέποντας έτσι την άνετη και εύκολη σύνδεση.

Στην τελετή υπογραφής της συμφωνίας παρευρέθησαν από την αιγυπτιακή πλευρά ο κ. Μοχάμεντ Μουνίρ, αντιπρόεδρος Εμπορικών Σχέσεων και ο κ. Φαρίντ Αλ Αλάουι αντιπρόεδρος του δικτύου της Gulf Air.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024