Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνομιλίες Air France-KLM – Japan Airlines για πιθανή συνεργασία
Συνένωση των δύο εταιρειών για αποδοτικότερη λειτουργία

Συνομιλίες Air France-KLM – Japan Airlines για πιθανή συνεργασία

Συνομιλίες για την πιθανή μεταξύ τους συνεργασία διεξάγουν οι αεροπορικές εταιρείες Air France-KLM και Japan Airlines, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “La Tribune”. Όπως αναμεταδίδει το AFP και το […]

Συνομιλίες για την πιθανή μεταξύ τους συνεργασία διεξάγουν οι αεροπορικές εταιρείες Air France-KLM και Japan Airlines, σύμφωνα με<...> δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “La Tribune”. Όπως αναμεταδίδει το AFP και το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η κίνηση αυτή στοχεύει στην συνένωση των δυνάμεων των δύο εταιρειών για αποδοτικότερη λειτουργία, μέσω του εναρμονισμού των τιμών, των δρομολογίων και των επιχειρηματικών πρακτικών.

Η ιαπωνική JAL, που είχε κηρύξει είσοδο σε καθεστώς προστασίας από πτώχευση τον Ιανουάριο λόγω χρεών 26 δισ. δολ., απέρριψε στις αρχές του Φεβρουαρίου πρόταση για συνεργασία με τη παγκόσμια αεροπορική συμμαχία SkyTeam, στην οποία μετέχουν οι Air France και Delta Airlines. Αντίθετα, η JAL ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με την American Airlines και τη συμμαχία Oneworld.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024