Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤα γυναικεία πληρώματα της Ryanair γδύνονται για φιλανθρωπικό σκοπό
Η Ryanair ελπίζει να συγκεντρώσει έως 85.000 λίρες για γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση

Τα γυναικεία πληρώματα της Ryanair γδύνονται για φιλανθρωπικό σκοπό

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair κυκλοφόρησε πρόσφατα το 4ο ετήσια φιλανθρωπικό της ημερολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει στις σελίδες του 12 γυναίκες από το προσωπικού της, που φορούν μόνο μπικίνι. Η εταιρεία […]

Η αεροπορική εταιρεία Ryanair κυκλοφόρησε πρόσφατα το 4ο ετήσια φιλανθρωπικό της ημερολόγιο, το οποίο περιλαμβάνει στις σελίδες του 12 γυναίκες από το προσωπικού της<...>, που φορούν μόνο μπικίνι. Η εταιρεία ελπίζει να συγκεντρώσει μέχρι 85.000 λίρες για τη γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση Tafel, η οποία παρέχει τροφή σε όσους υποφέρουν από φτώχεια και υποσιτισμό σε όλην τη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένου μεγάλου αριθμού παιδιών.

“Το πλήρωμα καμπίνας της Ryanair, για άλλη μια φορά, με χαρά δέχθηκε να γδυθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς,”, δήλωσε ο Michael O`Leary, διευθύνων σύμβουλος της Ryanair.

Πρόσθεσε ότι η απόφαση να δωρίσει τα έσοδα σε μια γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση οφείλεται στο γεγονός ότι το 30% των πωλήσεων του ημερολογίου του 2010 έγιναν στη Γερμανία. Τα περυσινά έσοδα δόθηκαν στην στη βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση KIDS.

Η δημοσίευση του ημερολογίου 2009 είχε ως αποτέλεσμα η ευρωβουλευτής των Εργατικών Mary Honeyball να κατηγορήσει τη Ryanair για σεξισμό, περιγράφοντας την κίνηση αυτή ως “μια απελπισμένη απόπειρα για κέρδη”.

Ο κ. O`Leary απάντησε περιγράφοντας την κα Honeyball ως “μη διασκεδαστική” -αφού της απέστειλε και ένα ημερολόγιο.

Ο Gerd Hauser, γενικός διευθυντής της Tafel, δήλωσε: “Ευχαριστούμε όλους στη Ryanair εκ μέρους των 50.000 εθελοντών μας, οι οποίοι παραδίδουν τα τρόφιμα καθημερινά σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλη τη Γερμανία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024