Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤέσσερις διακρίσεις για την British Airways στα Official Airline Guide Awards

Τέσσερις διακρίσεις για την British Airways στα Official Airline Guide Awards

Η British Airways ψηφίστηκε ως «Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς» από τους συχνούς ταξιδιώτες ανά τον κόσμο για πέμπτη φορά στην 25χρονη ιστορία των «Official Airline Guide Awards», κορυφαίου θεσμού για […]

Η British Airways ψηφίστηκε ως «Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς» από τους συχνούς ταξιδιώτες ανά τον κόσμο για πέμπτη φορά στην 25χρονη ιστορία των «Official Airline Guide Awards», κορυφαίου θεσμού για την αεροπορική βιομηχανία. Η εταιρία απέσπασε<...>επίσης τα βραβεία «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία για Ευρώπη-Ασία-Αυστραλία», «Καλύτερη Υπερατλαντική Αεροπορική Εταιρία» και «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία με έδρα τη Δυτική Ευρώπη».

Τα βραβεία παρέλαβε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής στο Λονδίνο ο CEO της British Airways, κ. Willie Walsh. Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια Ελλάδος της British Airways, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τις νέες αυτές διακρίσεις, πολύ περισσότερο που στην ψηφοφορία συμμετείχαν συχνοί ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε δημοφιλείς ανάμεσα σε αυτούς που είναι οι πιο σημαντικοί για την εταιρ0ία μας, και αυτοί είναι οι επιβάτες μας».

Ο κ. Alan Glass, επικεφαλής της OAG, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Η British Airways έχει υψηλή απόδοση σε όλες τις κατηγορίες για τις οποίες είχε προταθεί. Οι ειδικοί, που δεν είναι άλλοι από τους συχνούς ταξιδιώτες, επιβεβαίωσαν με την ψήφο τους ότι αυτό που τους προσφέρει η British Airways ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες τους. Η British Airways απέσπασε το βραβείο “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς” επάξια».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024