Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔρομολόγια προς τις Η.Π.Α. το φετινό καλοκαίρι και από την Qatar Airways

Δρομολόγια προς τις Η.Π.Α. το φετινό καλοκαίρι και από την Qatar Airways

Τα νέα της δρομολόγια προς Νέα Υόρκη, αλλά και προς την πρωτεύουσα των Η.Π.Α., Ουάσινγκτον DC, παρουσίασε η αεροπορική εταιρία Qatar Airways στην τουριστική έκθεση της Μέσης Ανατολής“Arabian Travel Market”, […]

Τα νέα της δρομολόγια προς Νέα Υόρκη, αλλά και προς την πρωτεύουσα των Η.Π.Α., Ουάσινγκτον DC, παρουσίασε η αεροπορική εταιρία Qatar Airways στην τουριστική έκθεση της Μέσης Ανατολής<...>“Arabian Travel Market”, που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Ντουμπάι (1-4 Μαΐου).

Λίγο πριν από την έναρξη του δρομολογίου προς Νέα Υόρκη, που προγραμματίζεται για τον Ιούνιο, και του δρομολογίου προς την Ουάσιγκτον DC, που προγραμματίζεται για τον Ιούλιο, η Qatar ξεκίνησε και τη νέα διαφημιστική εκστρατεία της για τα δρομολόγια προς Η.Π.Α. σε σημαντικές Αραβικές και Αγγλόφωνες εφημερίδες στις χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου. Η διαφημιστική εκστρατεία επικεντρώνεται στο Κατάρ, το Κουβέιτ, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ομάν και το Μπαχρέιν, που αποτελούν βασικές αγορές για την προώθηση των δρομολογίων προς Αμερική για την Qatar Airways.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Qatar Airways, κ. Akbar Al Baker, δήλωσε ότι η εταιρία προετοιμάζεται για τα δύο πιο σημαντικά λανσαρίσματα δρομολογίων για το 2007. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών αυτό το καλοκαίρι με την έναρξη των δρομολογίων από την Ντόχα προς τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Η έκθεση Arabian Travel Market είναι η σημαντικότερη εμπορική τουριστική έκθεση στη Μέση Ανατολή και προσελκύει επισκέπτες από όλους τους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας, όχι μόνο από την περιοχή αλλά και από ολόκληρο τον κόσμο. Η Qatar Airways θα προσφέρει εξαιρετικά ψυχαγωγικά θεάματα σε αμερικάνικο στυλ στο περίπτερο της. Παράλληλα, θα παρουσιάσουμε και το καταπληκτικό σαλόνι Πρώτης Θέσης, το οποίο είναι βασικό χαρακτηριστικό των αεροσκαφών Airbus A340 της εταιρίας που χρησιμοποιούνται σε επιλεγμένα δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένου και του νέου δρομολογίου προς την Ουάσιγκτον» ανέφερε.

Σχολιάζοντας ειδικότερα τη νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας, ο κ. Al Baker δήλωσε: “Η νέα διαφημιστική μας εκστρατεία για τα δρομολόγια προς Η.Π.Α., η οποία ξεκίνησε σε σημαντικές εκδόσεις στις χώρες του Συμβούλιου Συνεργασίας του Κόλπου, ενισχύει περισσότερο το μήνυμα ότι η Qatar Airways είναι έτοιμη για την Αμερική αυτό το καλοκαίρι. Με την έναρξη των δρομολογίων προς δύο πόλεις που λειτουργούν ως πύλες προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, η Qatar Airways είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική του λανσαρίσματος της σε αυτούς τους δύο προορισμούς υψηλών απαιτήσεων, καθώς το κοινό ακόμα μιας Ηπείρου θα γνωρίσει την βραβευμένη με Πέντε Αστέρια υπηρεσία μας».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024