Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΤρίτη απεργία του πληρώματος καμπίνας της British Airways
Εξασφάλιση και των 26 εβδομαδιαίων αναχωρήσεων προς Ν. Αφρική λόγω Μουντιάλ

Τρίτη απεργία του πληρώματος καμπίνας της British Airways

Η τρίτη, και τελευταία μέχρι σήμερα, απεργία του πληρώματος καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας British Airways, ξεκίνησε χθες όπως είχε προγραμματιστεί και για πέντε ημέρες μετά και τη νέα αποτυχία των […]

Η τρίτη, και τελευταία μέχρι σήμερα, απεργία του πληρώματος καμπίνας της αεροπορικής εταιρείας British Airways, ξεκίνησε χθες όπως<...> είχε προγραμματιστεί και για πέντε ημέρες μετά και τη νέα αποτυχία των διαπραγματεύσεων την Πέμπτη.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η αεροπορική εταιρεία δήλωσε, παρόλα αυτά, ότι σκοπεύει να πραγματοποιήσει το 80% των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων, και το 60% των πτήσεων μέσων αποστάσεων, με αναχώρηση και άφιξη από το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου, καθώς και ένα κανονικό πρόγραμμα από τα αεροδρόμια του Λονδίνου, Gatwick και City.

Η ΒΑ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να εξασφαλίσει και τις 26 εβδομαδιαίες αναχωρήσεις προς τη Νότια Αφρική, όπου χιλιάδες φίλαθλοι αναμένεται να μεταβούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA που αρχίζει από τις 11 Ιουνίου.

Το συνδικάτο Unite, που βρίσκεται πίσω από την έκκληση για απεργία, έχει ήδη προειδοποιήσει ότι θα πραγματοποιήσει μια νέα διαβούλευση με τα μέλη του σχετικά με την πιθανότητα να γίνουν και άλλες απεργιακές κινητοποιήσεις, προειδοποιώντας και για άλλες διαταραχές το καλοκαίρι, αν μια συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί μέχρι τότε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024