Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕπίσκεψη του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στα Ποσειδώνια 2010
H ναυτιλία αποτελεί δύναμη του Ελληνισμού

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου στα Ποσειδώνια 2010

Την Έκθεση Ποσειδώνια 2010, το μεγαλύτερο παγκόσμια ναυτιλιακό γεγονός, που διεξάγεται στο Εκθεσιακό Κέντρο Ελληνικού επισκέφθηκε χθες ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γεώργιος Α. Παπανδρέου.

Την έκθεση Ποσειδώνια 2010, το μεγαλύτερο παγκόσμια ναυτιλιακό γεγονός, που διεξάγεται στο Εκθεσιακό<...> Κέντρο Ελληνικού επισκέφθηκε χθες ο Πρωθυπουργός της χώρας, Γεώργιος Α. Παπανδρέου.

Ο πρωθυπουργός έφτασε στο χώρο στις 19.15 συνοδευόμενος από τον κ. Γιώργο Πεταλωτή, Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και περιηγήθηκε στην έκθεση ξεκινώντας από το χώρο των εθνικών περιπτέρων.

Τέλος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

“H ναυτιλία αποτελεί δύναμη του Ελληνισμού, δύναμη της ανάπτυξης και δύναμη της φωνής μας σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως δείχνουν τα Ποσειδώνια, αυτή η σημαντικότατη διεθνή Έκθεση. Η Κυβέρνηση στέκεται δίπλα στη ναυτιλία και είναι αποφασισμένη να πάρει άμεσα μέτρα όπως η άρση του καμποτάζ κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά και στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού μας και ειδικότερα του Εκθεσιακού Τουρισμού που δύναται να έχει τεράστια οφέλη για την ελληνική οικονομία. Η φετινή Έκθεση είναι ένα ακόμη παράδειγμα των τεράστιων δυνατοτήτων της χώρας μας, ενώ κλείνοντας θα ήθελα επίσης να προβώ στη διάψευση κακόβουλων σεναρίων γύρω από την Ελληνική οικονομία και να τονίσω ότι θα πετύχουμε τους δημοσιονομικούς μας στόχους χάρη στους κόπους και στις θυσίες του Ελληνικού λαού.”

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024