Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒραβείο καινοτομίας για τις “Ιπτάμενες Νταντάδες” της Gulf Air

Βραβείο καινοτομίας για τις “Ιπτάμενες Νταντάδες” της Gulf Air

Η διάθεση της Gulf Air για καινοτομία, αναγνωρίστηκε για ακόμη μία φορά με την απονομή επαίνου για την Καλύτερη `Ιπτάμενη Νταντά` στα Βραβεία Gulf Marketing Review Marketing Effectiveness για το […]

Η διάθεση της Gulf Air για καινοτομία, αναγνωρίστηκε για ακόμη μία φορά με την απονομή επαίνου για την<...> Καλύτερη `Ιπτάμενη Νταντά` στα Βραβεία Gulf Marketing Review Marketing Effectiveness για το έτος 2004 στην κατηγορία νέων προϊόντων.

Ο κ. John Butler, Αντιπρόεδρος Marketing και Πωλήσεων της Gulf Air, δήλωσε σχετικά ότι “είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, που ένα χρόνο μετά την έναρξη της υπηρεσίας των `Ιπτάμενων Νταντάδων` αναγνωριζόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Αυτό το βραβείο αποδεικνύει την αποδοτικότητα της προσπάθειας έναρξης της υπηρεσίας των `Ιπτάμενων Νταντάδων`, καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα, που απορρέουν από την υπηρεσία σε κάθε επίπεδο του ταξιδιού εντός του δικτύου μας. Η υπηρεσία έχει εδραιωθεί στις εντός πτήσεις λειτουργίες, για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση και ικανοποίηση των ατομικών αναγκών των πελατών μας”.

Να σημειωθεί ότι κάθε `Ιπτάμενη Νταντά` είναι ένα πλήρως καταρτισμένο μέλος του πληρώματος, με κύριο μέλημα της την εξειδικευμένη φροντίδα παιδιών έως 12 ετών, που μπορεί να ταξιδεύουν, είτε με την συνοδεία των γονέων τους, είτε μόνα τους.

Η ανάπτυξη αυτής της υπηρεσίας φροντίδας παιδιών εν πτήση γίνεται με την συνεργασία του παγκοσμίως γνωστού Norland College, που αποτελεί ένα από τα πιο εξειδικευμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα για την φροντίδα και επιμόρφωση των παιδιών.

Όσον αφορά στα καθήκοντα των αεροσυνοδών, που αποτελούν τις `Ιπτάμενες Νταντάδες`, το κυριότερο από αυτά είναι η προσφορά επαγγελματικής και εξειδικευμένης φροντίδας των μικρών επιβατών από την ώρα που θα επιβιβασθούν έως και την ώρα που θα αποβιβασθούν. Μέσα στα καθήκοντά τους περιλαμβάνεται ακόμη η ψυχαγωγία και η βοήθεια την ώρα του φαγητού, δίνοντας κατά αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα στους γονείς να απολαύσουν το ταξίδι τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024