Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Ryanair προσθέτει έκτο αεροσκάφος, ενισχύοντας το χειμερινό πρόγραμμα της Αθήνας
Αεροπορικές εταιρείες

H Ryanair προσθέτει έκτο αεροσκάφος, ενισχύοντας το χειμερινό πρόγραμμα της Αθήνας

Έξι 6 νέα δρομολόγια προς: Βουκουρέστι (καθημερινό), Σόφια (καθημερινό), Μύκονος (καθημερινό), Μπολόνια (4 εβδομαδιαία), Μάλτα (3 εβδομαδιαία) και Δουβλίνο (δύο εβδομαδιαία).

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα το ενισχυμένο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας για το 2016, με ένα επιπλέον αεροσκάφος στην βάση (επένδυση 100 εκατ. δολ.), 6 νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Ρώμη.

Το χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει το 2016:

  • 6 αεροσκάφη (1 επιπλέον)
  • 6 νέα δρομολόγια προς: Βουκουρέστι (καθημερινό), Σόφια (καθημερινό), Μύκονος (καθημερινό), Μπολόνια (4 εβδομαδιαία), Μάλτα (3 εβδομαδιαία) και Δουβλίνο (δύο εβδομαδιαία)
  • Περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο (3 καθημερινές) και Ρώμη (3 καθημερινές)
  • 19 δρομολόγια
  • 3,4 εκατ. πελάτες ετησίως σύμφωνα με εκτιμήσεις της εταιρείας (αύξηση 25%).

Οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες μπορούν πλέον να επιλέξουν ανάμεσα από 19 δρομολόγια από την Αθήνα τον χειμώνα του 2016 και παράλληλα να αναμένουν ακόμη χαμηλότερους ναύλους και περισσότερες αναβαθμίσεις, ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο θα προσφέρει περισσότερα δρομολόγια, νέα εφαρμογή, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και νέες στολές για το πλήρωμα θαλάμου επιβατών.

Χειμερινό Πρόγραμμα Αθήνας 2016 – 19 Δρομολόγια

Θεσσαλονίκη 

8 x καθημερινά

Μύκονος           ΝΕΟ

Χανιά

3 x καθημερινά

Πάφος

Ρόδος

3 x καθημερινά

Σόφια                ΝΕΟ

Ρώμη (Cia)

3 x καθημερινά

Βαρσοβία

Λονδίνο (Stan)

2 x καθημερινά

Μπολόνια         ΝΕΟ

Σαντορίνη

2 x καθημερινά

Βουδαπέστη

Βερολίνο

1 x καθημερινό

Μάλτα              ΝΕΟ

Βρυξέλλες (Char)

1 x καθημερινό

Μπρατισλάβα

Βουκουρέστι     ΝΕΟ

1 x καθημερινό

Δουβλίνο           ΝΕΟ

ΜΙλάνο Berg

1 x καθημερινό

 

Ο Michael O’Leary της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το ενισχυμένο χειμερινό πρόγραμμα Αθήνας, το  οποίο συμπεριλαμβάνει ένα νέο, έκτο αεροσκάφος στη βάση, νέα δρομολόγια προς Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια και περισσότερες πτήσεις προς Ρόδο και Ρώμη, συμβάλλοντας έτσι στην μεταφορά 3,4 εκατ. πελατών και στη στήριξή 2.500 παράπλευρων θέσεων εργασίας, ενώ αυξάνουμε την κίνησή μας κατά 25% στο αεροδρόμιο της Αθήνας.

Η Ryanair θα συνεχίσει να συνδέει την Αθήνα με τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης, όπως το Βερολίνο (καθημερινά), το Λονδίνο (δύο καθημερινά) και το Μιλάνο (καθημερινά), καθώς και με την Θεσσαλονίκη (8 καθημερινά), αποτελώντας την ιδανική επιλογή για τους Έλληνες επαγγελματίες ταξιδιώτες και για τους ταξιδιώτες αναψυχής. Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση του χειμερινού προγράμματος Αθήνας για το 2016, απελευθερώνουμε θέσεις από μόνο 14.99€, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (18 Φεβρουαρίου) για ταξίδια τον Μάρτιο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία”.

Παρουσίαση Ryanair, Αθήνα 16022016

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024